A+ A-

Munkahelyi szex 4. rész

Hatalmas tálcával a kezemben jöttem vissza a hálóba. Lekvár, kifli, vaj, kávé, lágytojás és virsli lapult rajta. Letettem kettőnk közé az ágyba és beültem én is.
- Hm, micsoda isteni finomságok - lelkendezett Pityu, majd töltött a kávéból egy egy csészével, és a kannát kitette az éjjeliszekrényre. Azt hittem, azért, hogy nehogy kiboruljon. Közben én kettévágtam a kifliket, és megvajaztam. Pityu mohón kezdte enni.
- Kérsz lágytojást? - kérdeztem ártatlanul. Pityu jóízűt nevetett.
- Nem vagy Te egy kicsit önző? - kérdezte.
- Talán neked olyan rossz - mosolyogtam rá huncutul.
- Nem - rázta meg a fejét - de én inkább most virslire vágyom.
- Arra én is - mondtam egyértelműen kétértelműen.
- Kaphatsz duplán is.
- Igen? Hogyan?
- Feküdj csak hanyatt - mondta Pityu. Sejtettem, hogy mi következik, és izgatottan dőltem hanyatt úgy, hogy berendezésem Pityu felé került. Ő könnyű csókot lehelt először jobb, majd bal térdemre, végül gyöngéden széttárta őket. Megfogta az egyik virslit, és megnézte, hogy eléggé kihűlt - e már, aztán széthúzva nagyajkaimat, finoman belém dugta a virslit úgy, hogy egy része azért kilógjon.
Nevettem, de ugyan akkor fel is izgultam. Aztán fogta a mustárt, és nem kímélve, jól meglocsolta a virslit és felizgult puncimat vele, aztán oda hajolt, és nyalni kezdte a mustárt, majd a virslibe beleharapott, úgy, hogy közben kicsit kijjebb húzta. Aztán ismét telenyomta mustárral, de úgy, hogy a popsi lyukam körül is tele lett. Azt is akkurátusan lenyalta, majd nyelvét remegő popsimba nyomta. Kéjesen felnyögtem, nagyon tetszett a játék. Közben kezével el kezdte a virslit járatni bennem. Hamarosan elöntött a kéj, és elélveztem. Akkor újra a virslibe harapott bele, közben két ujja a popsimba csúszott, és ott megpihent. Kívántam, hogy mozogjon bennem, de ő szép lassan a virslit falatozta. Mikor elfogyott belém nyalt.
Felnyögtem ismét a gyönyörtől.
- Édesre vágyom - mondta, és a lekváros kanálért nyúlt, majd hatalmas kanál lekvárt kent a szemérmemre, és nyalni kezdte. Érzéssel, finoman, minden kis porcikámat bejárva. Mikor zihálni kezdtem, beindult a keze popsimban is. Remegve élveztem. Szerettem volna dobálni magam, de nem tettem, nehogy kiessen a ritmusból. Mikor elcsendesedtem, még egyet belém nyalt, aztán mosolyogva feltérdelt a lábaim közül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 25. kedd 06:43
Elmegy.
#5 sipospista 2013. 02. 13. szerda 13:34
nem rosz sztori
#4 genius33 2013. 02. 6. szerda 21:56
Uhh elég durva lett. nyes
#3 dönci 2013. 02. 6. szerda 18:10
Nekem tetszett!
Kajaszex. smile )
Meg a beöntés is izgató.
Csak így tovább.
#2 Rinaldo 2013. 02. 6. szerda 07:22
Két idióta.
#1 Törté-Net 2013. 02. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?