A+ A-

Géza és Gazsi

A közelmúlt úgy alakult, hogy a két jó barát, Géza és Gazsi között, hogy külön mentek nyaralni és csak hosszabb idő elteltével találkoztak feleségük társaságában, ismét. Már közeledett az ősz, mint azt a hajnali ködök mutatták, de napközben a hőmérséklet elérte a 30 C fokot is.
Megbeszélték már régen, hogy a nyaralások után majd Gazsiéknál találkoznak egy kis élménybeszámolóra a kertes házban, ahol együtt szoktak nudizni, mert a glédiccsel sűrűn benőtt kerítés kellő intimitást nyújtott az e fajta relaxhoz is. Ilyenkor többször megmártóztak kacarázva, incselkedve a kis 10x5m -es medencében. Gazsiék egy grill partyt készítettek elő jó kis vörös borral, sajátos aperitíffel, cigánymeggyből készült kisüstivel. Sárika halk romantikus zenét szolgáltatott, míg Gazsi a pácolt vadhúsokat forgatta a faszénen, mellé minden fellelhető zöldséget oda rakott. Amint megjött a vendég házaspár,nekifogtak a kóstolgatásnak és már az ínyenc étel és ital fogyasztása közben megkezdődött a régóta felgyülemlett élmények megosztása. Gézáék a horvát Adriát magasztalták, Gazsiék pedig Rhodos szépségeit. Ami érdekes volt ebben a találkozóban, a két nő anélkül, hogy megbeszélték volna rendkívül lenge öltözetben jelent meg. Évikén egy áttetsző fehér mini ruha, és ahogy a brilliáns napsugarak átszőtték lenge ruhájának anyagát, látni engedték hogy sem bugyi sem melltartó nem volt rajta - habár ez utóbbit a keményen feszítő mellbimbói is elárulták. Gyönyörű húsos,de hibátlan barna combjai még fehérebbnek mutatták az anyagot, mint valójában volt. Sárikán egy görögös szabású fekete mintájú kis zöld ruhácska volt, hasonlóan lenge mint barátnőjén. Ám amin Géza meghökkent - amikor az asszony szemközt neki leült - az az volt ahogy egy másodpercre kivillantotta szőrmók pináját. Ah, szörtyentett egyet magában - hát ezen sincs bugyi?
Tekintete feljebb szaladt, de hisz melltartó sincs rajta. A betyárját gondolta, fejlődik a kicsike! Ám a meglepetés csak ezután jött. A nassolás után a férfiak elnyújtóztak a napozó ágyakban, a csajok pedig tovább trécseltek az asztalnál. Aztán Éva egy andalgó zeneszámnál megfogta Sárika kezét és halkan a fülébe súgta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 05. 19. hétfő 11:03
Nagyon tetszett.
#6 A57L 2013. 11. 13. szerda 04:52
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 04. 27. szombat 08:24
Nagyon ügyesen megirt sztori
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 07:35
Itt trágárul szólnak egyes kifejezések. Állandóan akció, ordítóan nem hiteles.
#3 Rinaldo 2013. 01. 30. szerda 10:18
Jól meg baszták egymás nejét és kinyalták.
#2 genius33 2013. 01. 30. szerda 07:56
Jó! Tetszett.
#1 Törté-Net 2013. 01. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?