A+ A-

Egy üzletasszony naplója 19. rész

74. Fejezet - Danny 3.
Másnap későn ébredtem fel, hogy az előző nap fáradalmait kialudhassam. Elmentem zuhanyozni, majd ki mentem a konyhába, hogy készítsek valami reggelit. Danny folyamatosan telefonált a nappaliban, a jövő heti üzleti programjait szervezte a titkárnőjével. Közben észrevettem, hogy nekem is volt egy nem fogadott hívásom. Sean keresett. Visszahívtam. Mély, sármos hangján kérdezte:
- Hogy sikerült a félmeztelen kocsikázás?
- Nagyon jól sikerült szerintem, én jól éreztem magam. - feleltem.
- Megengedted, hogy megdugjon?
- Igen, megengedtem, hogy megkeféljen. - mondtam nevetve. - De kérdezd meg inkább Dannyt, hiszen ő az "ügyfél" vagy mi. Most éppen telefonál, próbáld meg kicsit később.
- Hazaértetek már?
- Még Alpine-ba vagyunk.
- Éva, lenne egy üzleti ajánlatom.
- Hallgatlak.
- Egy régi barátomhoz a jövő héten érkeznek üzleti partnerek Oroszországból. Arra gondoltam a Danny-féle történeten felbuzdulva, hogy egy emlékezetes fogadást kellene nyújtani nekik, ha érted, mire gondolok.
- Nem teljesen értem. - közöltem.
- Figyelj, Éva! Jövő héten, csütörtökön érkeznek, az Oceanside Hotelben lesz a szállásuk. Három fő érkezik, két férfi és egy nő, aki a tolmács. A recepción összeismerkedtek, majd elmentek ebédelni valahová, majd visszamentek a szállásra és egy kis meztelenkedés meg miegymás. Beszéltem Violettel, neki tetszik a dolog, benne van.
Na, ezt furcsálltam.
- Violet benne van a "miegymásban"?
- Az úgy volt, hogy neki csak a meztelenkedést említettem, de a haveromnak is nagyon tetszik az ötlet és hajlandó fizetni érte. Csak mondjuk neki egy árat. Az egész végül is egy escort szolgáltatás, amolyan kurválkodás elegáns kivitelben.
- Na, ide figyelj, Sean! Ez így nem fog menni. Olyan csaj kell, aki baszni is hajlandó. A sima meztelenkedéssel itt nem megyünk semmire. Mi van, ha ez a két orosz felizgul? Én nem tudom vállalni a felelősséget Violetért. Számomra meg nem különösebben érdekes vagy izgalmas feladat, a pénz meg nem érdekel. Sajnálom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Nekem tetszik.
#3 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:22
Sablonos.
#2 Rinaldo 2013. 01. 16. szerda 07:23
Ez a kurva nem változott semmit.
#1 Törté-Net 2013. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?