A+ A-

Remek szombat este

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek. Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkőztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bőrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádőltem szerelmem hátára. Nyakára őrjítő lágy csókot nyomtam és belesuttogtam a fülébe, hogy szeretem. Kezeimet becsúsztattam a teste alá és így feküdtünk egy kis ideig. Mellécsúsztam az ágyban, néztem, ahogy fekszik, megsimogattam lágy hosszú haját, ekkor felém fordult. Nézet rám mosolyogva, majd becsukta a szemét, látva, hogy ajkam közeledik felé. És epekedve várta a lágy csókot. Csókom először lágy volt. Miközben csókoltam, beszívtam mélyen arcbőre finom illatát, majd váltva a tempón hevesebb csókkal ajándékoztam meg az én kis életkristályomat. Nyelvünk egymás szájában ficánkolt, miközben egyre szorosabban bújtunk egymáshoz. Farkam már nagyon keményen állt és nyomta kedvesem ágyékát, ez őt még jobban felizgatta. Drágám azt kérte tőlem, hogy most az egyszer ne bent élvezzek el, hanem próbáljuk ki, hogy rajta az izgató résére lövelljem forró sűrű gecimet. Beleegyeztem.
Kedvesem fölé másztam újabb csókokkal halmoztam el ajkát és nyakát amitől rajta kéjes
bizsergés futott végig. Majd nyelvemmel bőrén folyamatos csíkot húzva mellbimbóját vettem célba, mikor odaértem lágyan, majd erősen szopni kezdtem. Miután mindkét egyre keményebb mellbimbójával végeztem, már nagyon felizgultunk, ekkor lassan nyelvemet le nem véve isteni puha bőréről lejjebb haladtam a vénuszdomb felé. Belecsókoltam pár lágyat combja belső oldalába, majd hatalmas boldogsággal fúrtam bele arcom isteni pinájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 10. 27. péntek 05:29
Szerintem is gyenge, ráadásul a helyesírással is hadilábon áll, össze is csapta.
#7 listike 2014. 09. 23. kedd 13:00
Gyenge.
#6 Bímör 2013. 01. 17. csütörtök 00:46
Gyenge és fantáziátlan!
#5 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 18:36
a lágy szó túl sokszor lett írva....de tetszett
#4 gyuri0926 2013. 01. 16. szerda 09:04
ha dohányoznánk, most biztos elszívnánk egy cigit smile

és még mi mindent lehetne , fantasztikus
#3 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:21
Nem tetszett...
#2 Rinaldo 2013. 01. 16. szerda 06:46
Érdekes.
#1 Törté-Net 2013. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?