A+ A-

Paris Hilton a partyn

Paris egy partiba volt hivatalos, a Beverly Hills Hilton Hotel elnöki lakosztályába. magában csak vigyorgott, amikor a meghívó megérkezett.
A meghívót küldők, egy privát befektetési társaság tagjai, amint írták, valami sikerüket akarták megünnepelni, és tudták a tarifáját, mert mellékeltek egy 50.000 dolláros csekket is.
Úgy gondolta szokás szerint csak iszogat, jópofizik két-három órát, majd, mivel bugyit természetesen nem vett, egy kis popó és punci villantás az újságíróknak (esetleg a partyn is), és távozhat.
Úgyhogy felvett egy szép rózsaszín selyemblúzt, természetesen melltartó nélköl, egy hozzáillő, enyhén sötétebb, nem túl testhezálló, inkább kicsit lenge miniszoknyát, és kedvenc rózsaszín magas-sarkú cipői egyikét, bevágta magát a rózsaszín Bentleybe, és odahajtott a szállóhoz.
Érkezéskor felmérte a terepet, és látott vagy másfél-két tucat harmincas-negyvenes éveiben járó szmokingos pasast, és legalább ugyanennyi rettenetesen szép és csinos lányt. Ő nem ismerte fel egyiket sem,de ezek a lányok a város legelitebb escort ügynöksége által közvetített csúcskategóriás luxusprostik voltak.
A lakosztályban diszkrét swing szólt, ami nem volt éppen a kedvence, de amint belépett, egy nagyon jóképű fickó szinte azonnal a kezébe nyomta egyik kedvencét, egy vodka-narancsot, úgyhogy ezen az apróságon hamar túltette magát, és elindult, hogy "személyisége varázsában részesítse a köznépet" - ahogy magában szokta ezeket az alkalmakat hívni. Az itala kicsit erősre volt készítve, de nem különösebben törődött vele. Kicsit téblábolt a hatalmas nappaliban, majd kiment a lakosztály teraszára, mert ott is látott pár embert. A teraszon egy négy-öt férfiból és két-három lányból álló kisebb boly volt, akik a szagból ítélve, valami jóféle füves cigit szívtak. Paris közben már a második vodka-narancsát szopogatta, amit az egyik figyelmes fiatalember nyomott a kezébe, amint az első kiürült. A teraszon valami számára érthetelen befektetési trükkökről volt szó, amihez nem tudott hozzászólni. Hogy zavarát leplezze, megkérdezte, hogy kié az anyag, és kaphat-e belőle pár slukkot. Hárman is ugrottak, hogy átadják neki a cigijüket, ami nagyon hizlalta a máját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2013. 01. 12. szombat 02:52
nem rossz. . .
#4 Pavlov 2013. 01. 10. csütörtök 19:42
Gyengének találom.
#3 genius33 2013. 01. 10. csütörtök 08:35
Megkapta ami jár nyes
#2 Rinaldo 2013. 01. 10. csütörtök 07:03
A ribanc seggét jól szét baszták.
#1 Törté-Net 2013. 01. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?