A+ A-

A motoros srác 1. rész

A srác megint kint ült az erkélyen és errefelé nézett. Amikor találkozott a pillantásuk elmosolyodott és biccentett a fejével. Egy pillanatig gondolkozott, miért is ne, majd mosolygott és visszaintett. Már napok óta ment ez a szemezés, de eddig úgy tett, mint aki nem vesz róla tudomást. Pedig érdekelte a srác. Nem figyelt volna fel rá, mert vékony, nem feltűnő jelenség volt, ha nem látta volna meg az ideköltözése után néhány nappal egy nagy Harley Davidsonról leszállni. Kicsit vonzódott a motorokhoz, különösen az ilyen hatalmas monstrumokhoz, de a motoros sztereotipia miatt (nagydarab, durva, félelmetes alakok fekete bőrszerkóban) sosem mert behatóbban foglalkozni velük.
Ez a srác annyira mást volt. Talán a vélt ellentmondás fogta meg: nagy motor egy szinte gyengének tűnő srác alatt. Kicsit rácsodálkozott, amikor a szemben lévő ház erkélyén másnap meglátta, igy a fiú visszaintett. Zavarba jött, elkapta a tekintetét. Mire jó ez? a srác 24-25 éves lehet, ő meg néhány hónapja töltötte be a negyvenet. Azóta a fiú minden odabiccent neki, amikor meglátja, de ő ma intett vissza először. Maga sem tudja miért, lehet hogy a tegnapi veszekedés hatására?
Johann megint felültette, és amikor rátelefonált, női hangot hallott a háttérből. Johann persze tagadott, de már nem hitt neki, ezért közölta vele hogy egyszer és mindenkorra vége, ne keresse többet. Persza ma többször megpróbálta őt hivni, de mindig kinyomta a telefont. Szinte megkönnyebbült, hogy vége lett ennek az áldatlan kapcsolatnak. Talán ezzel a sráccal könnyebb lesz átvészelni a szakitás utáni első néhány hetet. De ezt majd később átgondolja, nem most. Este Krisztával találkozik, a barátnőjével, a szokásos havonta egyszeri vacsorára. Sietnie kell, nehogy elkéssen.
Amikor kilépett a kapun, akkor állt be a busz megállóba. Futott pár lépést a magassarkú cipőjében, aztán feladta, nem tudna időben odaérni. Ekkor fékcsikorgást hallott maga mellett. A srác volt, a Harley-vel.
- Azzal ment volna? - kérdezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.88 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 01:11
szemét volt a srác, és ostoba a nő...
#5 Rinaldo 2013. 01. 4. péntek 09:59
Kelet a fiatal srác,jól meg kapta.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 08:38
Jól megírt történet. Riasztó, de épp itt derült ki, hogy van érzéke az íráshoz a Mónikának. Önként adódik a tanulság: mi a bánatba megy bele ilyen helyzetbe egy nő. Lett volna alkalom kitérni, visszavonulni. Szerencsétlen.
#3 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:20
Nemrossz smile
#2 joozsi 2013. 01. 4. péntek 04:53
Elfogytak a történetek?
#1 Törté-Net 2013. 01. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?