A+ A-

Görögországban

A második napon vettük észre, hogy délutánra mintha egyre több bikinifelső tűnne el a strandtáskákban, és a napnak bátran ki van téve a pici és a nagy mell, a kerek alma és a súlyosabb körte egyformán. Dia határozottan kijelentette, hogy ő bizony nem fogja Paleokastritsa német és angol nyaraló hímjeit a keblei halmával boldogítani, de Juca és én tökéletes természetességgel dobtuk le a melltartónkat, és élveztük a nap, meg a pasik tekintetének melegét. Sosem gondoltam, hogy ilyen érzés, ha idegenek tömegei gusztálják a feszes kis melleimet; folyton össze kell szorítanom a combomat, mert bizsereg a csiklóm. Az a legjobb, amikor gondos és lassú mozdulatokkal bekenjük magunkat naptejjel, külön figyelmet fordítva arra, hogy a mellünk egy fikarcnyi részecskéje se maradjon védtelenül. Mágnesként vonzunk oda minden környékbeli szempárt a csúszós ujjaink alatt megmerevedő rózsaszín bimbóinkkal.
Az utolsó előtti napon Dia és Juca bemennek a városba egy utolsót vásárolni, ezért délután egyedül sétálok le a partra, napozok, jó messze kiúszok, aztán a móló végén üldögélve szívom magamba a tenger látványát, ebben az élményben csak egy év múlva lesz részem újra.
Lépések csattognak mögöttem, a francba, biztos idejön valami idióta vízbe ugrálni mellőlem. Hi, honey! - szólal meg egy mély hang. Az egyik görög srác az, mindig lenn lebzsel a parton, a nyitott étteremnél, főnöknek látszik, a pultosokat irányítja állandóan, a maradék időben a spanjaival dumál, a csajokat fűzik, hatalmasakat röhögnek és egyáltalán, nagyon hangosak. Görögök.
Felbandzsítok rá a napszemüvegem mögül. Mit akarsz? Nem sokat kertel, mereven a mellemet bámulva közli, hogy már régóta figyel engem és olyan arcom van, mint egy szupermodellnek. Ha - ha, jó szöveg. Ezen muszáj legalább elmosolyodnom. Oké, mondom neki, az arcom lehet, de a seggem, az igazán nem szupermodell - csontváz típusú darab. Mmmm, nyögi, imádom a segged. I'm really into your ass. Disznó módon vigyorog hozzá, értsem, ahogy akarom. Leül mellém, drágának látszó lennadrágja alja gyorsan vizes lesz, nem veszi le rólam a szemét. Sűrű szemöldök, szögletes áll, sörnyitó szakáll, a haja a füle mögött, a latin szerető sztereotípiája, bár a görögök nem latinok, na, mindegy, szóval a nyaralós szex mintahímje. Közhely. És nem is a típusom, a szőke, nagydarab, SS tisztnek kinéző pasiktól indulok be. Ja, meg azoktól, akik így néznek rám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:07
Gyenge.
#5 A57L 2016. 09. 30. péntek 08:11
Eggyel több írás az oldalon.
#4 Rinaldo 2013. 01. 3. csütörtök 09:05
Jól meg kapta.
#3 genius33 2013. 01. 3. csütörtök 08:30
Elmegy smile
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 08:20
Hát a közepesnél gyengébb a történet leírása.
#1 Törté-Net 2013. 01. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?