A+ A-

Egy üzletasszony naplója 18. rész

72. fejezet
Danny 1.
Jake telefonált egyik nap:
- Sean akar veled beszélni. Egész pontosan, hogy nem érdekel-e egy munka?
Felhívtam a pasit.
- Mire gondolsz valójában?
- Egy ismerősöm keresett meg, Danny, hogy a múltkor látta a szexpartin azt a csinos tini lányt, - Violetet -, aki meztelenül rohangált ide-oda. - felelte. - Dannynak egy hétvégére el kell utaznia üzleti útra és gondolta elvinné magával Violetet. Egész pontosan egy kis vidámságra vágyik, egy olyan nőre, aki szereti mutogatni is magát. Dannyt ez felizgatja. Ja és persze rendesen megfizetné a 2 napot. A válaszom kicsit elszomorította, miszerint Violet remek választás lenne, de nem kefél. Azt ajánlottam neki, hogy keressen egy kurvát, biztos talál megfelelőt. Aztán eszembe jutottál, hátha téged érdekelne a dolog.
- Te kurvának tartasz? - kérdeztem.
- Ó dehogy, bocsánat. Csak úgy vettem észre, hogy te élvezed a meztelenkedést. Szóval a munka egészen pontosan az alábbi: félmeztelenül kocsikázás, majd este baszás.
„Nocsak.” - gondoltam. „Ez a munka tényleg érdekel engem. Mármint az első része, mert az felizgat. A másodikat majd meglátjuk.”
- Nézd, Sean! A kocsikázás része rendben van, de a kúrásban nem vagyok biztos.
- Sokat fizetne. - válaszolta.
- Nálam nem a pénz dönti el. Amúgy mennyit fizetne egyébként?
- 2000 dollárt adna Violetért.
- Hú. Az tényleg nem piaci ár.
- De Violet 20 évvel fiatalabb, mint te.
Felnevettem.
- Szóval én csak kb.1000 dollárt érek? - Kis szünet volt a vonal másik végén. - Nézd, Sean! Maradjunk abban, hogy pénzt nem fogadok el. A kocsikázást vállalom, de a dugásról én döntök. Ha így rendben van, akkor hívj vissza!
Másnap jött a telefon Seantól:
- Rendben a dolog. - közölte. - Szombat reggel indulás San Diegóból, ott lakik Danny, Jamulba, majd tovább Alpine-ba. Hazautazás vasárnap délután.
Szombat hajnalban beültem a kocsimba és a kávé ellenére elég álmosan vezettem le az Oceanside - San Diegó utat. Miután leparkoltam, kerestem egy kávézót és egy második csésze kávé mellett néztem ki a fejemből félig ébren, félig álomban. Hirtelen riadtam fel a telefonom csörgésére. Danny hívott. Fél óra se telt el és megérkezett egy 50 év körüli, teljesen feltűnéstelen, semmitmondó férfi. Az igazat bevallva, nem is ismertem meg. Nem emlékeztem rá, pedig megnéztem az embereket a szexpartin.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Nem rossz.
#6 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:16
Hát elég fura smile
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 28. péntek 21:22
Sajátos egyéni stílusa van, tán még meg is történhetett egy fenemód szabados asszony életében. Olvassátok el az első részt, a beszámolóját életének a kialakulásáról. 9. pont.
#4 and 2012. 12. 28. péntek 14:02
És ebben mi az izgató?
#3 gyuri0926 2012. 12. 28. péntek 11:33
nem egy nagy történet , tudni kell azt amikormárnem szabad tovább írni
#2 Rinaldo 2012. 12. 28. péntek 07:05
Jó nagy kurva.
#1 Törté-Net 2012. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?