A+ A-

Így Történt

Felhívtam Őt délelőtt, hogy este csapjunk egy jó kis bulit. Nem az első eset, ezért már tudta mit jelent. Megérkeztem! Becsengettem és Ő ajtót nyitott. Fürdőköpeny volt rajta. Alatta talán semmi. Csók a szájra és a nyakra. Ő bevonult a fürdőbe, én pedig a hálóba.
Amint beléptem örömmel nyugtáztam, hogy minden a legnagyobb rendben. A kötelek, láncok, bilincsek, csipeszek, minden elő volt már készítve. Levetkőztem és az ágyra fekve vártam. Hamarosan belépett és fantasztikusan nézett ki. Tiszta feketében. Harisnya, fűző, könyéken felül érő kesztyű és magas sarkú, lakattal zárható bokapántos cipő volt rajta. Odajött az ágyhoz és a kezembe tette a lakat kulcsait. Felálltam az ágyról és mögé léptem.
Széles, a nyakat mereven tartó nyakörvet csatoltam a nyakára. A bokáira egy - egy kötelet kötöttem a csuklóit pedig a teste előtt szorosan összekötöztem. Fogtam a fejpántos szájpecket és szorosan a fejére és a szájába rögzítettem. Aztán próbaképpen belecsíptem a mellbimbójába. Nem jött hang, csak nyöszörgés. Megfogtam a karját és odahúztam az ágyhoz. Négykézláb mászott az ágyra. Mögötte állva láttam, hogy megint a kedvemre tett, kopaszra borotválta a punciját. Gyönyörű látvány. Az ágy végéhez álltam, a bokáit az ágy vasára emeltem és széles terpeszre nyitottam. A kötelekkel a vashoz kötöztem a lábait. A kezeit a teste alatt szintén az ágy vasához húztam, és szorosan odakötöztem.
Elég kényszerű póz, de annál izgatóbb. Most már Ő is érzi, hogy mennyire kiszolgáltatottá vált. De tudtam, hogy élvezi. Hátrébb léptem, hogy gyönyörködhessek egy kicsit a látványban. Meg kell hagyni pompás, amit láttam. A térdein és homlokán támaszkodik. A feneke pedig elém tárul. Aztán szíjat fogtam a kezembe, megcsókoltam a punciját, a popsilyukába nyaltam és kezdtem a tortúrát. Először közepeseket ütöttem. Ő próbált védekezni, emelgette, és ide - oda mozgatta a fenekét. De ebben a pózban nem nagy a mozgás lehetősége.
Megjelentek az első piros csíkok gyönyörű fenekén. Ekkor nagyobbakat ütöttem. Most már hallottam elfojtott sikításokat és nyöszörgést, de a golyó a szájában nem engedett többet. Letettem a szíjat és erős csipeszeket kerestem. Találtam egyet, láncos. A csipeszeket a szeméremajkaira tettem. Kissé megremegett a teste és itt az újabb nyüszítés.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2012. 12. 26. szerda 05:57
Nem bejövős.
#2 Rinaldo 2012. 12. 19. szerda 06:55
Hülye csaj megérdemelte.
#1 Törté-Net 2012. 12. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?