A+ A-

A kozmetikusom

Jó, fél év is eltelt, hogy Péter, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön - külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.
Egyik éjjel mondom Péternek, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívanatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. Igen, megint Te leszel az utolsó, volt a válasz.
Szintén teljes szőrtelenítés? Igen. Akkor vetkőzz le teljesen. Mesztelenül vártam Gabit. Hozzá is látott, hónalj, láb, majd a puncim. Popsimat is szeretném, kértem Tőle. Jaj, bocs tudhattam volna. Emlékezett, hogy múltkor mennyire nedves lettem, így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyira csak tudta, éreztem, hogy nagyon nézi a popsi rózsámat. Nagyon szépen, mélyen kiborotvált, majd mondta egy kis masszázs is jót tenne, ha lefürörödtem. Hát az tényleg jó lenne, volt a válaszom.
Visszajöttem a fürdésből, nem volt rajtam semmi, direkt provokáltam. Frissen, most már megint szőrtelenül, elkezdett masszírozni. Olajos masszírozással kezdte, és kérdezte, hogy a köpenye ne legyen olajos, mit szólnék, ha levenné? Vegyed le csak Gabikám! Gyorsan megszabadult a ruhájától, és elkezdte a hátamat, lábaimat, lábujjaimat popsimat masszírozni, de annyira jól csinálta, hogy megint olyan nedves lett a pinám, mint a múltkor. A fenekemet, ha lehetne még egy kicsit, kértem Gabit. Jól beolajozta a popsimat, majd elkezdte a popóm kényeztetését. Ujjai sokszor a popsim nyílását vette célba. Az egyik ilyen alkalommal, érzem hogy a középső ujját, lassan, óvatosan próbálja bedugni. Nagyon jó, folytasd! Erre a pillanatra várt, ujja azonnal tövig hatolt az ánuszomba. Egy ideig egy ujjal dolgozta a fenekemet, nem sokára érzem, hogy egy másik is a fenekembe hatol. Kurvára jó - jött ki a számom -, na erre Gabi még lelkesebb lett. Olyan intenzív popsi masszást kaptam tőle, hogy kétszer is elélveztem. Fordulj meg Lencsi, kérte Gabi.
Puncim olyan nedves volt már a két orgazmustól, hogy nagy folt keletkezett a lepedőn. Gabi is észrevette, és mielőtt még teljesen megfordultam volna, mohón belenyalt a nedves foltba, nem gondolt arra, hogy észreveszem. Elment kezet mosni, majd folytatta a masszírozást. Puncimat nagy ívbe elkerülte, de láthatta, hogy nedvedzek ám rendesen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 07. 1. péntek 06:28
Tetszett!
#5 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:11
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2012. 12. 18. kedd 07:46
A női elélvezéskori spriccelés NEM PISI , folyadék , de nem vizelet !!!!
#3 Pavlov 2012. 12. 18. kedd 07:02
Nagyon összevissza, pongyola fogalmazás!
#2 Rinaldo 2012. 12. 18. kedd 06:54
Jó nagy kurvák.
#1 Törté-Net 2012. 12. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?