A+ A-

Nyáron

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Lassan vége a nyárnak. Görög nyaralók már mutatóba se maradtak a szigeten, a szállodák még tele, de már főképp csak németekkel, angolokkal és skandinávokkal. A pénzes amerikaiak mostanában elmaradtak. A strand még nyári képet mutat, sok a toplesses nő, bár sokuknak jót tett volna, ha nem veszik le a felsőrészt, vagy inkább csadorban strandolnak. A bárban, ahol dolgozom, sokkal több a női vendég, mint a férfi. Az angol nők egészen nyíltan vadásznak a fiatal görög férfiakra. A mixerek között nincs is nő. Négyen dolgozunk egyszerre, a többség athéni egyetemista, aki itt keresi meg a mellékesét. A bár sem fizet rosszul, de az angol turisták kényeztetnek is minket. Egy zárás utáni romantikus sétáért kijár valami apró ajándék, de ennél komolyabb szolgáltatásért annyit kapok, ami egy heti béremnek felel meg. A tavalyi nyár nagyon jó volt, abból cseréltem le a régi Yamahát egy ötszázas Hondára. Idén már műszakvezető lettem, ez egy kicsit több fizetéssel jár, de kevesebb a borravaló, mert az adminisztrációval is kell törődnöm. Délelőttönként a strandon olvasok, van egy halasztott vizsgám - XIX. századi angol irodalom, dögunalmas - arra is fel kéne készülni.
A szőke német és angol egyenfejek mellett látni egy pár barna lányt is. Napok óta nézek egy triót, mindig egymás mellett napoznak, néha egy nagy rózsaszín, fotelszerű gumimatracon ráncigálják egymást a vízben. Próbálom kitalálni, honnan jöhettek. A nevüket már tudom, hallottam, ahogy egymás közt beszéltek, hívták egymást a vízbe, és a bárban is láttam már őket többször. Nincs velük senki, Jorgosz szerint magyarok, ő már járt Budapesten, és felismerte a nyelvet.
Az első napokon bikiniben hevertek nagy színes törülközőiken, mindig inkább a strandot szegélyező fák közelében, a bárpult mögül is jól láttam őket, aztán az egyik nap már ketten közülük megszabadultak a felsőrésztől. Egyikük magas, nagydarab, de formás lány, kerek nagy és nagyon fehér mellekkel, a másik izgalmasabb, alacsonyabb, keleti arcvonásokkal, gyönyörű rózsaszín mellbimbókat mutat a napnak. Sűrűn kenegeti a mellét naptejjel, látszik, hogy talán még sose érte nap, ilyen erős meg biztosan nem. Ahogy fut a víz felé, mellei külön életet élve ugrálnak fel - le.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 10. 9. csütörtök 12:17
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:35
Szerintem jó lett.
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 17:47
Közepes.
#4 vki96 2012. 12. 17. hétfő 22:08
Te szerintem nem tudsz olvasni többen voltak és felsorolja a tulajdonságaikat.
#3 Olvasó 2012. 12. 17. hétfő 11:16
Magas, nagydarab, pici lány. Wtf?
#2 Rinaldo 2012. 12. 17. hétfő 08:10
Végre csak meg kurta.
#1 Törté-Net 2012. 12. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?