A+ A-

Emlékeim 1. rész

Kislány korom óta eltelt már jó év és az férfiakat, tapasztalatból tudom, hogy ők azok akik tudják, hogy mire vágyik egy nő, ha már széttette lábait, szóval nem vagyok már mai csirke. Közeledtem az ötvenhez, amikor elkezdtem emlékeim írását, tudtam, hogy nem lesz időrendbe leírva, de szerintem nem a dátum, hanem a cselekmény a fontos. Szerencsémre tini koromban sokat olvastam, akkor már nem volt tabu a szex. Szüleim is fiatalok és felvilágosítottak voltak, ők vittek először nudista strandra. és mégsem feküdtem le senkivel tizennyolc éves koromig. Igaz szűztelenítés után volt egy pár jó kapcsolatom, mégsem érzetem, érzem magamat kurvának. Ha meg tetszett egy férfi és nemi vágyat éreztem iránta " meg szereztem" kis puncimnak.
Ha valami érdekelt, izgatott a szexben nem vacilláltam, fejest ugrottam a gyönyörbe.
Szóval kihasználtam, élveztem a nemiséget. aztán jött a nagy Ő. Imádom tizenkilenc éve rajongását, imádjuk egymást. Nem nehéz kiszámolni, hogy huszonkét éves voltam mikor egybe keltünk, párom öt évvel idősebb nálam.
Csodálatos férj, jó szerető.
Van egy csodálatos fiúnk tízen hét múlt, szinte falja a lányokat. Sanyi a férjem néha vissza gondol amikor ő volt ilyen idős, milyen félénken fogta meg a lányok kezét.
A fia meg...
Igaz az én közreműködésemmel, egy harminchat éves csaj combjai között lett " Férfi".
Majd elmesélem.
Most még rólam. Nem vagyok leszbi, igaz nem tagadom, hogy " Bi" hajlam szorult belém. Minden nőnek van érdeklődése saját neme iránt, van aki bevallja, van aki önmaga elöl is tagadja. Lehettem vagy negyven éves amikor ellenállhatatlanul kényszert éreztem, hogy írni kell róla. Újból átélem, és előfordult, hogy jobb kezem a tollat fogta, a bal kezem kis pinámba turkált.
Naná, hogy elélveztem.
Újabb olyan téma amin szeretnek letapadni az emberek, és a férfiak is. Pedig tele van a tudományos megállapítással, hogy gerincsérv, impotencia, frigidség, a következménye,
fenét! Pontosan az ellenkezője az igaz, masztizás közben ismertem meg testem erogén zónáit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 09:52
Teljesen igaza van Andreas6-nak.Nekem nem jött be.
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:15
Jó írás.
#6 Andreas6 2013. 05. 7. kedd 14:02
Helyenként az érthetetlenség határáig zavaros mondatszerkezet és nyelvtani hibák zavarják az élvezhetőséget. Egyszer sem olvastad át?
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:07
Elég jó.
#4 tomi19 2012. 12. 18. kedd 11:03
Szépen indul az életed fonala,várom a folytatást
#3 sztbali 2012. 12. 16. vasárnap 19:21
Nagyszerű alkotás.
#2 Rinaldo 2012. 12. 14. péntek 07:17
Jó történet,be avatta a srácot a jóba.
#1 Törté-Net 2012. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?