A+ A-

Emlékeim 1. rész

Kislány korom óta eltelt már jó év és az férfiakat, tapasztalatból tudom, hogy ők azok akik tudják, hogy mire vágyik egy nő, ha már széttette lábait, szóval nem vagyok már mai csirke. Közeledtem az ötvenhez, amikor elkezdtem emlékeim írását, tudtam, hogy nem lesz időrendbe leírva, de szerintem nem a dátum, hanem a cselekmény a fontos. Szerencsémre tini koromban sokat olvastam, akkor már nem volt tabu a szex. Szüleim is fiatalok és felvilágosítottak voltak, ők vittek először nudista strandra. és mégsem feküdtem le senkivel tizennyolc éves koromig. Igaz szűztelenítés után volt egy pár jó kapcsolatom, mégsem érzetem, érzem magamat kurvának. Ha meg tetszett egy férfi és nemi vágyat éreztem iránta " meg szereztem" kis puncimnak.
Ha valami érdekelt, izgatott a szexben nem vacilláltam, fejest ugrottam a gyönyörbe.
Szóval kihasználtam, élveztem a nemiséget. aztán jött a nagy Ő. Imádom tizenkilenc éve rajongását, imádjuk egymást. Nem nehéz kiszámolni, hogy huszonkét éves voltam mikor egybe keltünk, párom öt évvel idősebb nálam.
Csodálatos férj, jó szerető.
Van egy csodálatos fiúnk tízen hét múlt, szinte falja a lányokat. Sanyi a férjem néha vissza gondol amikor ő volt ilyen idős, milyen félénken fogta meg a lányok kezét.
A fia meg...
Igaz az én közreműködésemmel, egy harminchat éves csaj combjai között lett " Férfi".
Majd elmesélem.
Most még rólam. Nem vagyok leszbi, igaz nem tagadom, hogy " Bi" hajlam szorult belém. Minden nőnek van érdeklődése saját neme iránt, van aki bevallja, van aki önmaga elöl is tagadja. Lehettem vagy negyven éves amikor ellenállhatatlanul kényszert éreztem, hogy írni kell róla. Újból átélem, és előfordult, hogy jobb kezem a tollat fogta, a bal kezem kis pinámba turkált.
Naná, hogy elélveztem.
Újabb olyan téma amin szeretnek letapadni az emberek, és a férfiak is. Pedig tele van a tudományos megállapítással, hogy gerincsérv, impotencia, frigidség, a következménye,
fenét! Pontosan az ellenkezője az igaz, masztizás közben ismertem meg testem erogén zónáit.
Párom is ekkor jött rá, hogyan késleltetheti, irányíthatja kilövelléseit.
Szerencsémre.
Nem gyorstüzelő típus.
Házasságunk után sokáig eszembe sem jutott, hogy másik kékerest eltudnék képzelni a puncimban. De az vessen rám első követ, aki házasság alatt, tartós kapcsolat előtt nem dugót félre.
Nekem, nekünk is megtörtént.
Igaz egymás szeme láttára, megpezsdült az addig álló vizű nemi életünk. Sokan azt gondolták, hogy az egyik - másik ágyba vezetett az út.
Bizony a pár csere alkalmával bizony - bizony a ruhánkat is leszoktuk venni egymás előtt. Igaz ritkán de előfordult " szóló" félre dugás is. Lehet, hogy perverzitás , de ha félre kefélünk és elég gyakran - előfordult, hogy elmondjuk, hogy a másikkal milyen volt az ismeretlen hancur léc, vagina.
Na erről van mit mesélnem.
Azt hiszem, hogy velem is elszaladt a ló.
Na most személyemről.
Hát igen a puncim... Fekete szőrös és bikini fazonra van igazítva, igaz én is követem a divatot, és párom szakszerűen kopaszra borotvált. Sanyi megbánta, hogy leborotvált, mert szúrta a nyelvét amikor nyalizott. Nem is nyalt, míg ki nem nőtt ismét szőrzetem, pedig imádom amikor élvezetig nyaliznak. Melleim!
Azt hiszem, hogy megfelelőek. Nem meredeznek előre, nem is lógnak hasamra. Sovány se, dagadt se vagyok, de van mit fogni rajtam. Szóval ilyen vagyok, szeretem a szex minden fajtáját. Most abba hagyom, mert sürgős kefélhetnékem van, és párom már percek óta nyalizza, egyre jobban nedvesedő szeméremajkaimat.
Most folytatom.
Amikor összeházasodtunk, boldogan vetettem magamat Sanyi karjaiba. Szörnyen kívántam kékeresét és ő kéjesen huzigálta ki - be dákóját a puncimba. Nem volt félelem bennem, hogy terhes leszek. Három hónapos önfeled kefélés után terhes lettem és még mindig kívántam a szexet de orvosi tilalomra abba kellet hagynom a kefélést.
Bevallom, hogy hiányzott a kefélésünk, igaz Sanyinak is. Hiába biztattam, hogy a kefélésre mindig kész barátnőmmel bújjon ágyba. De nem. Rendes volt, nem erőltette a kefélést. Amikor úgy érezte, hogy teli van, én segített neki ő élvezte a szám, a kezem, didkóim játékát. Szoptatás előtt mindig lezuhanyoztam és meztelenül szoptattam és párom véletlenül akkor élvezett két mellere amikor véget ért fiam szoptatása és így őt is kielégítettem két mellem között. Fantasztikus élmény volt, amikor tejecském keveredett tejecskéjével. Ezt utána többször is megismételtük.
Végre! Ismét lehetett dugni! Egy kis szorongással készültem az estére. Bármilyen meglepő de egészen más volt ez a dugás mint amit megszoktam.
Vissza megyek az időben.
Lehettem vagy húszéves, a nagyszüleimnél töltöttem egy pár napot. Egyedül voltam a kertben, amikor dörömbölést hallottam a szomszéd házból. Haragosan kaptam fel fürdőruhám melltartóját és a kapuhoz mentem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 09:52
Teljesen igaza van Andreas6-nak.Nekem nem jött be.
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:15
Jó írás.
#6 Andreas6 2013. 05. 7. kedd 14:02
Helyenként az érthetetlenség határáig zavaros mondatszerkezet és nyelvtani hibák zavarják az élvezhetőséget. Egyszer sem olvastad át?
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:07
Elég jó.
#4 tomi19 2012. 12. 18. kedd 11:03
Szépen indul az életed fonala,várom a folytatást
#3 sztbali 2012. 12. 16. vasárnap 19:21
Nagyszerű alkotás.
#2 Rinaldo 2012. 12. 14. péntek 07:17
Jó történet,be avatta a srácot a jóba.
#1 Törté-Net 2012. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?