A+ A-

Buszon kezdődött

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jópár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is, nem ő tehet róla, hogy esni kezdett az eső, mint ahogy arról sem, hogy amikor elindultam még ezer fok volt, és csak egy lenge top van rajtam, ami tökéletesen rám simul. Csörög a telefonom, kelletlenül kutatok utána a táskámban. A főnököm az, idegességtől remeg a hangja, a kimutatásokat követeli rajtam, küldjem el online.
- Még egy óra, max másfél, és odaérek. - nyugtatom. Odakint már alkonyodik. Remélem van benne annyi, hogy elém jön az irodától, ha már berángatott ilyen hülye időpontban egy előrehozott határidő miatt.
- Hol élsz te, nem hallgatsz híreket? - förmed rám. Magamban elmormolok néhány kedves szót a köcsög bunkókról.
- Tudod, hogy busszal jövök. Már egy órája úton vagyok, de valami veszett dugó van mindenfele, még a városon kívül vagyok. - erőltetem a hangomba a maradék jólneveltségemet.
- Jó, akkor fordulhatsz is vissza. Találtak valami átkozott háborús bombát az utca végén, a kerületbe se tudsz bejutni, azt hiszem. Itthon vagyok, összerakom egyedül a pályázati anyagot, csak küldd el a szükséges cuccokat! Most!
Leteszem, csak aztán káromkodom halkan. Előrángatom a laptopot, a netes bizbaszt, tíz perc alatt átmegy az egész, a hozzá fűzött magyarázataimmal együtt. Ezért indultam el az estébe? Újra előveszem a mobilt. Felhívom Tündét, ha már úgyis bemegyek a belvárosba, jöjjön el velem dumcsizni. Persze nem ér rá. Netti sem.
- Ezt nem hiszem el, senki sem ér rám ma! - mormolom dühösen a már letett telefonnak. Érzem, ahogy a másik ülésen fészkelődni kezd a srác, kicsit oldalra dől, mintha aludni készülne. Na, még ezt is megérem, elalszik a vállamon. Nem túl feltűnően elhúzódom, felsőteste önkéntelenül követ. Ránézek, hogy szóljak, ez már az én ülésem. De nem alszik, szeme nagyon is nyitva van, néz figyelmesen, mérlegelőn. Ha azon gondolkodik, mennyit engedhet meg magának, jobb lesz, ha közlöm vele, hogy már ennyit sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:54
Nekem nem jött be.
#5 tiborg 2012. 12. 16. vasárnap 02:51
Remelem,hogy jol korul nezunk es 99 pozt probalgatunk !!
#4 v-ir-a 2012. 12. 14. péntek 22:50
naná h lesz, hisz egy csomó pózt és helyet nem próbáltak még nyes
10 pont...
#3 sikamika 2012. 12. 13. csütörtök 13:21
jo! lesz folytatása?
#2 Rinaldo 2012. 12. 13. csütörtök 07:40
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2012. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?