A+ A-

Negyven évvel ezelőtt 1. rész

Történet valóságon alapszik név és hely megváltoztatásával.
Abban az időben voltam fiatal mikor nem volt Internet még a szuper8as filmfelvevőt is kevesen engedhették meg maguknak, vetítő már több volt de filmet alig lehetett kapni.
Ami volt mese vagy silány minőségű játékfilm, szex pornót "Nyugatról" lehetett becsempészni.
Egy ismerősöm határőrtiszt volt Ferihegyen, repülőgépről elhozott néhány szex lapot társa- beköpte tíz nap fogdát kapott jutalmul.
Szerény szexuális nevelése volt legtöbb fiatalnak köztük nekem és ismerőseimnek is, sugdosva egy másközt beszéltük meg tapasztalatainkat.
Ilyen előzmények után találkoztam első szerelmemmel, jött az első csók majd közben simogatás tapizás majd apja szigora miatt a szakítás.
Katonaság után ismertem meg Editet tizenöt éves csinos barna lányt mindene meg volt ami egy fiatalnőnek kell, én ekkor huszonegy éves és szűz voltam.
Elég jól kerestem így hamar vettem egy másfélszobás lakást.
Sokat jártam Editékhez, így szülei is megbíztak bennünk.
Eljött csókok után a tapizás, egyre bizalmasabb dolgokat engedet meg először blúzon keresztül majd alányúlva simogathattam melleit.
Szombat este táncolni indultunk én véletlen beleléptem egy tócsába elmentünk hozzám zoknit cipőt cserélni.
Míg készültem ő a heverőre ült, majd én is melléültem és elkezdtünk csókolózni egymást simogatva. Blúza alányúlva melltartón keresztülfogdostam halmait másik kezemmel kezdtem kigombolni blúzát, most nem tiltakozott ellene, elkezdtem a melltartóból kilátszó részt csókolni, lassan levettem blúzát majd a melltartóját. Először láttam valódi női melleket, csókolva szopva gyönyörködtem bennük.
Felbátorodva combját simogattam egyre feljebb, mikor elértem a bugyi szélét meglepődtem milyen nedves hozzáértem puncijához, ő egésztestében megremeget.
Szoknyáját kigombolva elkezdtem levenni melyet már csípője megemelésével segített, ő még
mindig csak nyakamat hátamat simogatta. Én is levetkőztem, gatyába mellé fekve folytattuk a csókolózást, Lassan bugyijába nyúlva simogattam melytől valósággal reszketett, majd utolsó ruhadarabját is levetettem. Én is megszabadultam gatyámtól, kezei még mindig derekam fölött volt. Megfogtam egyik kezét állófarkamhoz tettem, félve de elkezdte simogatni, melytől perceken belül el is sült. Ijedten kapta el a kezét. Nehezen de megbeszéltük hogy mi történt.
Oldalunkon fekve tovább szeret gesztünk, rövid idő után ismét teljes pompában ált farkam.
Hátára fordulva tárta szét lábait, közzé hasalva farkam hegyével punciját éreztem, lassan betoltam, alig mentbe felszisszent ,ránéztem szemével intett hogy fojtassam.
Tovább toltam halkan sóhajtott néhányat mire tövig benne voltam, ösztöneinktől diktálva vártunk egy kicsit, szinte egyszerre kezdtünk mozogni. Rövid csata után ő jajgatva remegve én nagyokat nyögve élveztem el. Ezután nem sokkal összeházasodtunk. Nászúton ismertük meg az orális szex szépségeit. Ezután sikerült beszereznünk jó néhány szex lapot majd filmet.
Így érkeztünk el harmadik szilveszterünkhöz, melyet egy barátommal és barátnőjével terveztük egy hangulatos vendéglőben eltölteni. A barátnőt nem ismertük, Imre /nevezzük így barátomat/ nem rég ismerkedett meg vele. Mi érkeztünk hamarabb, érkezésükkor meglepődve ismertem fel Marikát, egy régi ismerősömet, igaz nem volt köztünk komolyabb kapcsolat, ő is igen meglepődött. Nagyon jó hangulatunk volt, az éjszaka folyamán sokat fényképeztem. Záróra után Imre lakásán mulattunk tovább. Marika táncközben elkezdte levenni felsőjét, előkaptam a gépet és felvételeket készítettem. Szoknyával folytatta a vetkőzést, majd lerúgva cipőjét harisnyanadrágja következett. Hiába biztattuk, hogy tovább nem folytatta, visszaöltözött. Tovább mulattunk világosodott mikor távozni készültünk, megbeszéltük szombaton pótszilvesztert tartunk Imrénél, de meg hívja a többieket akikkel együtt szilvesztereztünk.
Hat órakor mindenki ott volt, tízen kezdtünk eliszogatni mulatni. Igen jó hangulat volt.
Két óra felé csak mi és Imre ék maradtunk. Marika Imrével leült a heverőre majd Edit is melléjük ült. Pezsgőt bontottam és töltöttem, a poharakkal megfordulva láttam meg a mini szoknyák alól kilátszó bugyijukat. Szép bugyitok van dicsértem meg őket. Imre picit feljebb húzta szoknyájukat, tényleg hagyta jóvá meg állapításom. Tovább táncoltunk, egy lassú számokkal tele kazetta volt feltéve. Ép Marikával táncoltam, a kapcsolóhoz érve leoltotta a hangulatvilágítást is, szorosan hozzám bújva táncolt. Csak kintről beszűrődő fényben láttunk.
Azt vettük észre, hogy Imre két kézzel fogja Edit fenekét és csókolóznak. Marika olyan szorosan hozzám bújva táncolt, hogy combja minden lépésnél dörzsölte farkamat mely keményen állt. Mi is elkezdtünk csókolózni, de a kazetta lejárt. Leültünk az egyik heverőre, Edit a másikra, Imre pezsgőt töltött, Edit mellé ült, Megittuk majd tovább csókolóztunk most már egymást simogatva. Imre ék lefeküdve betakaróztak, mi követtük őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2016. 01. 5. kedd 10:14
Nagyon tényszerű,hiányzik a leírás.
#12 feherfabia 2015. 08. 1. szombat 07:29
Egész jó!
#11 listike 2014. 03. 3. hétfő 16:56
Nagyon jó.
#10 A57L 2013. 12. 31. kedd 04:37
Nem rossz.
#9 Ulysses 2013. 11. 30. szombat 23:10
Osztom joozsi véleményét. Van kis javítanivaló ezen az íráson. Érdemes ám többször átolvasni közlés előtt, az írás befejezése után kicsit pihentetni, utána átnézni. Hidd el, magad is kiszúrsz majd több hibát!
#8 Aelm 2013. 05. 28. kedd 10:47
Pocsék, gagyi 1 pont. smile
#7 Bikmakkocska 2013. 02. 6. szerda 09:45
Pocsék, mint a helyesírás. Helyes/s/írásó.
#6 tiborg 2012. 12. 12. szerda 07:26
sajnos ez tavirati stilus,igy nem elvezheto,pedig lehetnevalami....
#5 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:32
Hűűű smile
#4 gyuri0926 2012. 12. 1. szombat 09:03
Már ez is lehetett volna legalább 4 történetre szétszedve , ez így nem elég részletes és ezért nem is olyan izgató .
#3 Rinaldo 2012. 12. 1. szombat 06:53
Jó a történet.
#2 joozsi 2012. 12. 1. szombat 02:03
Van.
#1 Törté-Net 2012. 11. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?