A+ A-

Képzelgések (volt) osztálytársaimmal

Sziasztok. A nevem M. Józsi, 24 éves vok és még totálisan szűz, ez eddig csak álmodoztam a szexről, e történetem is csak kitaláció (,mármint a szexjelenet), de a kiindulópont az valóban megtörtént esemény, amit a mi lett volna alakít át kitalációvá. Szóval, mikor kb. általános iskola 5. évemet befejeztem (ekkor voltam 13 éves) és egyik osztálytársamnak én lettem a segítője angolból, mert az angol tanár megkért, hogy a pótvizsgára készítsem fel, így Gy. Zoli eljött hozzánk ezen nyáron sokszor, hogy tanítsam angolra. És szorgosan próbáltunk tanulni angolra, de ez bizony kevésbé volt sikeres, az én szobámba tanultunk fennt a "padláson".
Mert a padlás rész lett egy jó szobává alakítva. Mikor kicsit szünetet tartottunk utólag is gyakran képzelem mi lett volna, ha Zoli pihenésképp előveszi a faszát és azt mondja masztizunk együtt, mivel a szobámba csak mi ketten voltunk és be volt zárva az ajtó, meg a többiek volt, hogy itthon se voltak. Szóval, ha zoli lett volna elég bátor és ezt meglépi, mert éreztem, hogy izzik a levegő közöttünk, de egyikünk se merte meglépni, pedig biztos, hogy milyen jó meleg, forró pihenés lett volna köztünk. Amúgyis mindig a vékony férfiak izgattak fel. Szeretném hangsúlyozni, hogy a nők is és a férfiak is mindig izgattak már 11 éves koromtól, de még egyik nemmel se alakítottam ki szexuális kapcsolatot, gondolom azért, mert még mindig a szüleimmel élek és ők nagyon konzervatívak, és a neveltetési módszerük. Igazán soha se lehetett barátaink, mert mindig iskolába kellett menni, ezután pedig egyenesen haza és otthon kellett segíteni, de szórakozni, elmenni barátainkhoz meg ilyeneket nem lehetett csinálnunk.
Szóval visszatérve se én, se zoli nem lépte ezt meg, de én mai napig is elképzelem, hogy egyik ilyen alkalommal, mikor tanulunk és zoli mondja, hogy most tartsunk pihenőt, ő leveszi a rövidnadrágját (mivel nyár volt, így fél meztelenek voltunk gyakran, csak egy rövidnadrág volt rajtunk, se zokni, se póló, és még rajtam egy gatya se volt, mint késöbb kiderült zolin se volt más) és a fasza előkerül fél merev állapotba, és teljesen pucéran lefekszik az ágyamba és a szemembe néz és látja a kéjt, a sóvárgást a szemembe, amit a fasza iránt érzek, de ő csak annyit mond nekem, hogy én is vetkőzek le és feküdjek mellé és masztizunk egymás előtt,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 05. 27. kedd 12:54
Nem rossz
#5 gaborthefirst 2013. 04. 7. vasárnap 00:56
Szia! gyuri0926-tal 1-et értek, azaz éld meg az álmaidat!!! Ne félj, bátorság pajti nyes Ha mégse jön be a dolog max továbblépsz, oszt annyi smile Hajrá! wink
#4 ethylen 2012. 11. 28. szerda 22:24
jő lenne a történet, de a fogalmazás és az összszedettség az borzalmas
#3 gyuri0926 2012. 11. 28. szerda 08:14
Tedd meg , ne álmodozz !
#2 genius33 2012. 11. 28. szerda 06:24
Cuki smile
#1 Törté-Net 2012. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?