A+ A-

Szex Márkkal

Sziasztok!
Nagyon hosszú hallgatás után ismét rátaláltam erre az oldalra. Sajnálattal látom, hogy eltűntek belőle a történetek, de én személy szerint megtaláltam kettőt az enyémekből, és azokat megint feltettem! :)
Márkkal járok együtt már egy ideje, és nagyon gyakran lefekszem vele. Sok pózt meg helyet kipróbáltunk, de szinte csak a házban vagy a ház körül. Tegnap és ma nagyon meleg idő volt, és mondtam Márknak, hogy miért nem megyünk el egyet sétálni az erdőbe? (Ugyanis van a közelben egy erdő.) "Miért is ne?" Kérdezte, és odasúgta nekem, hogy ugye szoknyában fogok menni? Egyből ismerős bizsergés futott át rajtam, és mondtam neki, hogy persze! Ezzel elváltunk, és megbeszéltük a találkozót kora délutánra.
Otthon előkészítettem a ruháimat: mivel nagyon meleg volt, és a szél sem fújt, egy szoknyát vettem fel, felülre pólót, meg egy pulcsit. Elképzeltem, hogy Márkkal az erdőben csókolózni kezdünk, majd somogatjuk egymást, aztán meg ott az erdőben felhúz egy óvszert, és belémhatol. Nagyon izgatott a gondolat, és nedves is lettem. Levettem a bugyimat a szoknbya a lól, és izgatni kezdtem a csiklómat. Nem akartam kielégíteni magam, de nagyon jól esett ez a kis kényeztetés. Hosszú percekig csináltam, és mindig megálltam, mielőtt az orgazmus közelébe érnék. Odanéztem az órára, és láttam, hogy indulnom kell. Megfogtam a tangámat, de az izgalomtól úgy döntöttem, hogy nem fogom felvenni!
Bugyi nélkül, kb. térdig érő szoknyában indultam el oda, ahová Márkkal megbeszéltem a találkozót. Mikor mentem le a lépcsőn, jött fölfelé a felső szomszédunk, és az alsó lépcsőről felnézett, hogy ki az, aki lemegy. Egy kicsit közelebb lépkedtem a korláthoz, hogy egy nagyon picit belásson a szoknyám alá, és felkeltse az érdeklődését a testem. (Egylátalán nem szoktam bárkinek így kitárulkozni, de ő Feri volt, a felső szomszédunk, és néha szoktam izgatóan viselkedni vele, de csak úgy, hogy ne sejtse, hogy direkt csinálom. Ezek a helyzetek engem mindig nagyon felizgatnak!) Szóval Feri köszönt nekem, és én is köszöntem neki, és erős, folyamatos bizsergés költözött megint a puncimba. Egy ideig még éreztem ezt, de ahogy közeledtem a megbeszélt helyhez, egyre inkább Márkra kezdtem gondolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:47
Szép történet.
#7 Remote 2012. 12. 6. csütörtök 13:34
Hmmm. Az erdei szex a szeretommelmis pont ilyen szokott lenni, mi is azt szeretjuk, ha meglathatnak minket. Latszik hogy valos elmenyen alapul, nekem tizes.
#6 sztbali 2012. 11. 28. szerda 19:29
Jó sztori.
#5 sikamika 2012. 11. 28. szerda 17:40
szerintem nagyon jo ! lehet hasonlokat irni smile
#4 Rinaldo 2012. 11. 28. szerda 08:09
Jó történet.
#3 tiborg 2012. 11. 28. szerda 07:41
Erotika noknek,de szepen leirt tortenet.(Kozepes)
#2 genius33 2012. 11. 28. szerda 06:23
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?