A+ A-

Az első alkalom a mostohanővéremmel 2. rész

Fordítás
Eredeti író: baddboy169
Eredeti történet
Egy gyors összefoglaló az első részből. Én és a mostohanővérem éppen túlvagyunk első döbbenetes szeretkezésünkön. Bejött a szobámba, és elcsábított. Innen folytatódik a történet.
A következő nap úgy telt, mint bármelyik másik nap. Én és Lori nem szoktunk egymás közelében lenni, szóval nem volt ritka, hogy estig nem láttuk egymást. Külön gimibe jártunk, szóval nem kellett aggódnunk, hogy összefutunk ott. De este azon kaptam magam, hogy azt akarom, hogy jöjjön vissza a szobámba. Csak feküdtem ott, és vártam és vártam, és ő nem jött.
Pár nélküle töltött éjszaka után, azon kezdtem gondolkozni, hogy talán megbánta, ami történt, és ennyi volt az egész. Úgy egy hét telt el, amikor egy este bejött a szobámba. Én aludtam, és csodálatos álmom volt. Arról álmodtam, hogy a mostohanővérem szopja a farkamat. Szinte láttam, ahogy ott ül az ágyamon és a feje fel-le bólogat a farkamon.
Lassan ébredtem fel, ahogy a kéj fokozódott. Ahogy lassan kinyitottam a szememet, mintha valaki ült volna az ágyamon. Félig még aludtam, de tudtam, hogy valaki van ott, és hogy hatással van a farkamra, akárki is az. A köd felszállt, és ott volt ő. A kezével a merev farkam tövét fogva irányította várakozó szájába. A makkomat már a szájába vette, és nyelvével körözött körülötte. Megpróbáltam felülni, de a másik kezével a mellkasomnál fogva visszanyomott, így hát csak néztem, ahogy a szemembe nézett, és mélyen a torkára engedte farkamat.
Éreztem, ahogy a golyóim felhúzódnak, egyre keményebb és keményebb lettem. Tudtam, hogy érzi, hogy közel járok. Felemelte a fejét a farkamról, csak a nyelve hegyét nyomta a makkomhoz, és verni kezdte a farkamat. Nem vette le rólam a szemét, neki voltak a legőrjítőbb szemei, smaragdzöld színűek, és én elvesztem bennük. A farkam lüktetni kezdett, nagyon el akartam élvezni, és ő tudta ezt. Egyre gyorsabban kezdte verni a farkamat, és közben nyalogatta a makkomat. Ahogy az első spicc geci kilövellt a farkamból és a nyelvén landolt, a farkam köré zárta a száját és szárazra szopott. Láttam, ahogy nyeli a gecimet, lövést lövés után.
Folytatta a farkam szopását, azt követően is, hogy már nem lőttem, megőrizve a keménységemet. Elhúztam a farkamtól, és mélyen megcsókoltam. Éreztem a gecim ízét a száján és az ajkain. A hátára fordítottam, és széttártam a lábait, majd elmerültem a nyelvemmel a puncijában. Csurom nedves volt, a szopás őt is felizgatta.
Olyan nedves és zamatos volt a puncija, és neki volt a legszűkebb, kicsi puncija. Mélyen belenyomtam a nyelvemet, amennyire mélyre csak tudtam, aztán kihúztam és végignyaltam a csiklójáig. Nyalogattam a punciját alulról felfelé, mindig végigsimítva a csiklóján. Ahogy közeledett az orgazmusa, lágyan a számba szívtam a csiklóját, és a nyelvemmel pöckölgettem. Éreztem, ahogy megremeg a teste. Addig tartottam ott, az élvezet legszélén, amíg csak tudtam.
Amikor úgy éreztem, hogy már nem bírja tovább, nekiláttam erősebben szívni a csiklóját és gyorsabban nyalni. A csípőjét ide-oda tekergette, míg a kezével a fejemet irányította. El akart élvezni. Éreztem, ahogy rángani kezd a puncija, és tudtam, hogy odaért. Elkezdett élvezni, nagyokat nyögött, és a punciját a számra nyomta. Addig nyaltam, míg le nem nyugodott.
Fölé másztam, a lábai közé. A kezembe kaptam a farkamat, és a puncijához irányítottam. A puncija csurom nedved volt a nyálamtól és a nedveitől. Ahogy a farkam a puncijához ért, egyetlen gyors mozdulattal keményen belehatoltam. A száját a sajátommal fogtam be, hogy ne sikoltson fel. A szűk puncija olyan jó volt, csak úgy szorította a farkamat, míg őt csókoltam.
Elhúztam a számat az övétől, és lassan kihúztam a farkamat is a puncijából, csak a hegyét hagyva benn, majd lassan visszatoltam. Újra és újra kihúztam a farkamat és újra belé hatoltam. Ő körém kulcsolta a lábait, és megemelte a punciját a lökéseimmel egy időben. Újabb orgazmus közelében járt, éreztem, ahogy a puncija pulzál a farkam körül, szűkebbé és szűkebbé válva. A nyakamat szívta, a bőrömre tapadt, ahogy próbálta elnyomni nyögéseit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 03. 6. vasárnap 08:37
Várjuk a feleségemmel a harmadik részt.
#11 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 10:43
Ez így befejezetlen.Folytasd.
#10 listike 2014. 09. 7. vasárnap 17:09
Miért nem folytattad?
#9 papi 2013. 08. 16. péntek 05:53
Nem jó, amig le nem írod ami ezután történt!
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 2. szerda 16:00
Ez még semmitmondóbb. Semmi sztori.
#7 sanyi0227 2012. 12. 3. hétfő 14:11
ha már így ért végett , akkor remélem lesz folytatása .10-pont
#6 gibbon2 2012. 11. 27. kedd 10:15
Nagyon jó!
#5 gyuri0926 2012. 11. 27. kedd 07:43
Nem volt pénz védekezésre ?
#4 Rinaldo 2012. 11. 27. kedd 07:11
Ugyan olyan jó mint az elsö rész.
#3 genius33 2012. 11. 27. kedd 06:59
Kellemes nyes jól megirt. Legyen 3. rész is!
#2 BBKing 2012. 11. 26. hétfő 16:40
Nem rossz, határozottan nem rossz. smile

Kíváncsi vagyok, hogy vezet a történet.
#1 Törté-Net 2012. 11. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?