Apás hónap

Szavazás átlaga: 6.24 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2012. november 23.
Hossz: 7 297 karakter
Elolvasva: 2 791 alkalommal
Már 15 éves koromban tudtam, hogy más vagyok, és sokat olvastam róla, hogy mi is van velem pontosan, de nem ez segített igazából önmagam megismerésében.
Nyáron anyukámnak el kellett mennie egy egyhónapos konferencia és továbbképzésre Franciaországba. Jó volt a viszonyunk, bár keveset láttam, mert légi-utaskísérő volt. Egy szép házban éltünk hárman: apa, anya és én. Szüleim sohase veszekedtek, mindig jók voltak hozzám. Apával több időt töltöttem, lazább munkaideje miatt. Felnéztem rá, mióta az eszemet tudom. Mindent megadott nekem, reggel mosolyogva ébresztett és havonta elvitt valahova, hogy érezzem szeretetét. Magas, erős ember volt, 8 éves kora óta futott, és kondiba is járt. Valahol titkon nagyon tetszett nekem, vonzódtam a szőrös, nagy, izmos emberekhez, és apa pont olyan volt, mint a férfi, akit magam mellé képzeltem.
Anya elment. Szomorúan ültem a világos, frissen takarított nappaliban, és valami vígjátékot néztem, míg apa hazaért. Nekifogtunk ebédelni, de mindketten szótlanok voltunk. Nem is történt semmi említésre méltó azon a héten.
A következő szerdán a gépem előtt ültem, és elkezdtem felnőtt filmeket nézni, majd maszturbálni. Egyedül voltam, úgy hat óra lehetett, ez idő tájt szokott apa hazaérni, de nem nagyon foglalkoztam vele. Nem hallottam az ajtó nyílását. Hírtelen az ajtómból egy öblös hang szólított meg. Összerezdültem, és próbáltam eltakarni péniszem, és elkattintani az oldalról, de már mindegy volt, mert lebuktam. Hátrafordultam vörös arccal, mert nagyon szégyelltem magam. „Mindent megadott nekem, és ez a hála? Többet sohase fog elvinni magával, tuti. ” Ez zakatolt az agyamban. Forgott velem a szoba, és legszívesebben kiugrottam volna a nyitott ablakon, de tudtam, hogy az még nagyobb fájdalmat okozna neki. Hátranéztem, de meglepetésemre egy mosolygó arc fogadott.
– Miért vagy betojva, – elnevette magát – most azt hiszed, megtöröm a jeget és lesózok egy pofont?
Nem válaszoltam, felvettem az alsógatyámat és kimentem a konyhába. Szótlanul kimertem a tésztát, amit vacsorára készítettem, és elkezdünk enni. Fura mód apa nagyon beszédes volt, a diákcsínyeiről beszélt, s nagyon vidámnak tűnt. Felajánlotta, hogy elpakol helyettem, így evés után azonnal zuhanyozni mentem. Gyorsan kész lettem, bementem a szobámba, és elkezdtem újra gépelni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.24 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
szuszoka199601
2014. március 25. 18:02
#5
hi
1
s
senatorboy84
2012. december 12. 16:30
#4
Szerintem jó kis történet, bár elgondolkodtató...
1
v-ir-a
2012. november 25. 22:51
#3
pocséknak nem nevezném, d eremélem a fiam nem így veszti el a szüzeségét🙂
1
cervelo
2012. november 23. 18:07
#2
Még mindig pocsék.
1
T
Törté-Net
2012. november 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1