A+ A-

Faith és Grey

Faith ásított, és kinyitotta a szemét. Amikor meg akart fordulni, a karja megrándult a feje felett, és nem engedte. A lány újra megrántotta a karját, de észrevette, hogy a keze az ágyhoz van kötözve. A másik dolog, amit észrevett, hogy meztelen. Faith elmosolyodott. Az utolsó, amire emlékezett, hogy elaludt Gray karjában a verandán. Tehát a férfi az ágyba vitte, levetkőztette, és az ágyhoz kötözte. Ez csak azt jelenthette, hogy Gray tervez valamit. Valami finomat. Faith altestét elöntötte az izgalom. A gyomra bizsergett, a mellbimbója megkeményedett a várakozástól. Lehet, hogy Gray megint elnáspángolja? Vagy megdugja a fenekét? Faith halkan felnyögött, és összezárta a combját, amikor eszébe jutott, hogyan volt képes a férfi uralni az ő testét. A magáévá tette. A lány testének nem volt egy négyzetcentimétere sem, amelyet így vagy úgy ne jelölt volna meg. Finom borzongás töltötte el Faitht, amikor pontosan felidézte, mit érzett mindeközben. Mozgolódás támadt az ajtónál, mire Faith a hang irányába fordította a fejét. A szája tátva maradt a meglepetéstől, amint megpillantotta, hogy Micah áll az ajtóban. A férfi tekintete végigfutott a lány testén, és primitív tűz égett a szemében. Faith hirtelen túlságosan meztelennek és túlságosan kiszolgáltatottnak érezte magát.
- Mennyei - motyogta Micah.
A férfi elindult felé, lassú, kimért léptekkel közeledett, mintha nem akarná megijeszteni a lányt. Faith nem félt. Nem ez a helyes kifejezés arra, amit érzett. Zavart volt. De izgatott is. Hol van Gray? A kérdése néhány másodperc múlva válaszra talált, amikor Gray is besétált. Faith kérdőn ráemelte a tekintetét. Micah megállt az ágy lábánál, Gray pedig leült az ágyra, a lányhoz hajolt, és egészen közelről a fülébe sugdosott.
- Ha nem akarod, csak mondd meg - suttogta Gray a lány fülébe. - Ha nem akarod, elküldöm Micah-t, és újra kettesben maradunk.
Izgalom áradt szét Faith ereiben, és elöntötte az egész testét. A lány a férfi arcát fürkészte, próbálta kitalálni, mire gondol. Nem attól félt a legjobban, hogy hármasban csinálják. Ha őszinte akart lenni, a dolog nagyon is felizgatta. Inkább attól félt, mit szól ehhez Gray. Lehet, hogy elveszítené őt, ha beleegyezne, hogy egy másik férfival is együtt legyen?
- Téged nem zavar? - suttogta Faith. Gray megérintette a lány arcát, és az ujjaival megsimogatta. - Ha zavarna, Micah nem lenne itt. Mindnyájunknak vannak perverz vágyai. Ez itt egészen véletlenül az enyém.
A férfi lehajolt, a foga közé vette a lány egyik mellbimbóját, és hirtelen megharapta. Azután felnyúlt, és levette a kötelet a lány kezéről, majd az ágy végébe ment. Faith Micah-ra nézett, aki épp lehúzta a nadrágja cipzárját. A lány szíve a torkában dobogott, a szája kiszáradt. A tekintete Grayre villant, aki izzó szemekkel fürkészte a lányt.
- Tedd, amit mond! - mondta Gray nyers hangon. - Most átadlak neki. A miénk vagy, és azt teszünk veled, amit csak akarunk. Faith megremegett, és ideges izgalom remegett a gyomrában. Ismét Micahra nézett, aki elővette a farkát a nadrágjából, és az ágy széléhez állt. A lány csak bámult, képtelen volt levenni a tekintetét Micah ágyékának sötét szőrzetéről. Fekete és selymes. A férfi megmarkolta a farka tövét, de még így is maradt jó néhány hüvelyk a keze felett. Nem, Micah pénisze nem volt olyan vastag, mint Grayé, de hosszabbnak tűnt.
- Gyere csak ide, cicamica, hadd dugjam a farkam a kis szádba - mondta Micah. A hangja halk és rekedt volt. Faith négykézlábra állt, és lassan az ágy szélére mászott, ahol a férfi állt. Ideges volt. Mennyire menjen bele a játékba? Tudta, mire számíthat Graytől, de azt nem tudta, mennyire erőszakos Micah. Nem kellett sokat várnia, hogy kiderüljön. Amint a lány elég közel ért, Micah kinyújtotta a karját, és a kezével beletúrt a hajába. Egyik kezével a lány szájához tartotta a farkát, a másikkal megragadta a haját, és egy hirtelen mozdulattal megrántotta Faith fejét, mire péniszének a hegye eltűnt a lány ajka között. Micah elvette a kezét a merev péniszéről, előrenyomta a csípőjét, és mélyen Faith szájába hatolt. A férfi mindkét kezével a lány hajában turkált, és a fejét tartotta, miközben kemény lökésekkel ostromolta a száját. Micah elégedetten morgott, amikor a lány ellazította az állkapcsát, és lejjebb engedte a torkán a férfi péniszét.
- Faith, bébi, az, hogy meztelenül lássalak, a tíz legnagyobb vágyam között szerepelt, de hogy megdugjalak, egyértelműen a lista élén állt. Legalább ezerszer elképzeltem már, hogyan szeretnélek a magamévá tenni. - Faith felnyögött, a szájában Micah farkával, és becsukta a szemét. - Tetszik neked? - motyogta a férfi, mialatt a makkjával a lány torkát simogatta. Faith bólintott.
Micah finoman a lány hajába túrt. Egyszer csak minden előzetes figyelmeztetés nélkül szúró fájdalom hasított Faith fenekébe. A lány felszisszent, mire Micah még mélyebbre tolta a péniszét a szájába. Faith háta mögött Gray ismét a hátsójára sózott az ostorral.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:56
Nem rossz.
#5 v-ir-a 2012. 11. 22. csütörtök 19:40
de jó dolga van a csajnak smile kielégítették..és még a kaját is elkészítik neki smile
#4 cervelo 2012. 11. 20. kedd 20:43
Elmegy.
#3 sikamika 2012. 11. 20. kedd 18:01
nemrossz.. .
#2 Rinaldo 2012. 11. 20. kedd 06:52
Jól meg baszták a kis csajt.
#1 Törté-Net 2012. 11. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?