A+ A-

Tornász fiúk 9. rész - Ez a fiú más mint a többi

A történet a nyolcvanas évek közepén játszódik
Gábor vagyok, 35 éves és egy vidéki sportegyesület férfi szertorna klubjának edzője. Erdélyből kerültem az anyaországba fiatal tornászként. Huszonkilenc éves koromig versenyszerűen sportoltam, majd az ifjúsági és a felnőtt korcsoport edzőjeként maradtam a klubban. Tanítványaim 16 és 25 év közötti srácok. Tehetséges, ügyesek és nagyon szépek - szívesen foglakozom velük, a nap egy részét együtt töltjük, együtt edzünk, versenyekre készülünk és igyekszünk minél jobb helyezéseket elérni, ami nem könnyű.
Kamaszkoromban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a saját nememhez vonzódok, és erotikus vágyaim tárgyát helyes fiúk és férfiak képezték. Ezeket a vágyakat még jobban felkorbácsolta a sok gyönyörű testű jóképű tornászfiú napi látványa. Azok a csodálatos széles izmos vállak és mellkasok! A gyönyörű bordázott izmos kemény hasak, a szépen keskenyedő csípők, karcsú derekak, vékony, izmos lábak és nem utolsó sorban a kicsi kerek domború kőkemény tornászseggek a zuhanyozóban úgy feltüzelték a vágyaimat, hogy amikor otthon az ágyban kivertem, sokszor néhány másodperc alatt kilövelltem, néha az arcomra, a nyakamra és a vállaimra is, beterítve magam illatos ondómmal.
Első fiús szexélményem 15 évesen elsős szakközépiskolás koromban történt egy összevont tesióra után. Kornél egy másik osztályból. Többször szemeztünk egymással, meg szívesen dumáltunk focimeccsek félidejének szünetében és az öltözőben. Nyúlánk, világosbarna hajú, jóképű, karcsú, izmos atléta srác volt, barátságos mosollyal szép meleg barna szemekkel. Észrevettem, hogy öltözés közben többször felém sandít, és amikor egy szál alsóban voltam láthatóan megnőtt a domborulat a lábai között. A feltűnő merevedés minden tesióra után jelentkezett nála, és akkor, amikor mellettem öltözött át. Ekkor cselekvésre szántam rá magam, és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha suli után elmennénk egyet csavarogni. Gyönyörű április végi napos idő volt, arra gondoltam, elmehetnénk együtt horgászni. Volt egy Duna-parti horgásztanyánk, nem messze a várostól, gondoltam jól ellennénk ott. A nap melegen sütött, jól éreztünk magunkat a vízparton, de a fogás nem volt épp a legjobb. A tavaszi magas vízállás nem kecsegtetett jó fogással. Megpróbáltuk a pergetést, de csak sokadszorra sikerült fognom egy csukát, ami méreten aluli volt, ezért visszaengedtem a vízbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 ttFla51ixbAr 2015. 01. 16. péntek 21:45
A57L benned meg biztos egy Tennessee Williams veszett el! Annyira, hogy a mai napig nem találják smile
#7 A57L 2014. 11. 18. kedd 07:02
Gyenge írás.
#6 ttFla51ixbAr 2013. 01. 18. péntek 08:32
Összevetve a többi tornászfiús sztorival, ez sem jobb, sem rosszabb az előző nyolcnál. A szerző önmagát ismétli. Kár
#5 fisti 2012. 12. 25. kedd 23:16
végérványben jó történet, bár én nem tettem volna bele azt a sok Csabikám-at.... nyes
#4 genius33 2012. 11. 17. szombat 14:46
Szar a sztory...
#3 v-ir-a 2012. 11. 16. péntek 19:06
nekem úgy tűnik, h ez álmodozás egy fiú részéről, arról, hogy végre beteljesüljön ez a szerelem...
ennek ellenére vgy épp ezért smile tetszett nekem
#2 cervelo 2012. 11. 16. péntek 07:33
Na ne!
#1 Törté-Net 2012. 11. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?