A+ A-

Hófödte csúcsok

A hétvégére egy kis hegyi faluba jöttünk pihenni. Tél van és hó borítja a teljes tájat. Mielőtt kiválasztottuk a helyet, azért én körbeérdeklődtem, hogy van-e lehetőség egy kis erdei sétára is, persze zavartalanul. Miután a szállás tulajdonosa közölte, hogy ilyenkor nincs nagy forgalom és a helyiek se nagyon mászkálnak kint, úgy döntöttem, hogy megfelelő lesz a hely. Persze neked erről semmit nem mondtam, de én már tudtam miért pont ide jöttünk.
Az érkezés után kipakoltunk, majd a vacsora után beültünk egy helyi kis kocsmába beszélgetni egy könnyed kis italozás mellett. Miután láttam, hogy már fáradt vagy, visszamentünk a szállásra. Egy közös forró fürdő után, még forróbb éjszakát tudhattunk magunk mögött, amit mindketten élveztünk, de reméltem, hogy ne ez lesz a hétvégénk fénypontja.
Másnap reggeli után még beszélgettünk a kandalló mellett, szándékosan húztam az időt, hogy kint melegedjen egy kicsit a levegő. Már majdnem egy óra volt, mikor mondtam, hogy menjünk ki sétálni az a közeli erdőbe. Egy táskába bepakoltam azt, amiről úgy gondoltam, hogy szükség lehet rá. Majd nekivágtunk az útnak. Kellemes idő volt, persze ahhoz képest, hogy épp január közepén jártunk. Nem volt túl hideg, aminek örültem, hisz egy erősebb fagy keresztbe tett volna a terveimnek.
Nagyjából egy órás gyaloglás után találtunk egy kisebb tisztást. Mondtam, hogy álljunk meg pihenni egy kicsit, majd magamhoz húztalak. Ezután elővettem egy pokrócot a hátizsákból amit magammal hoztam, majd leterítettem a hóra. Egy kicsit furcsán néztél rám, de már kezdted érteni, hogy mit is akarok valójában.
Megcsókoltalak, közben levettem rólad a kabátod, majd a sajátomat is. A ruhád alá nyúltam, mivel a kezem hideg volt egy apró sóhaj hagyta el a szád amikor a hasadhoz ért, majd egy nagyobb mikor a melltartód félretolva a melledet fogtam meg. A mellbimbóid a hideg kezemtől és az izgalomtól szinte azonnal megkeményedtek. Levettem a felső testedről minden ruhát, majd a nyakad végigcsókolgatása után elindultam lefele a melleidhez. Egy kicsit megszívtam mindkét melled, majd finoman a mellbimbódra haraptam, amitől felszisszentél. Ezután a kabátokat leterítettem a pokrócra és ráfektettelek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.21 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 gyuri0926 2012. 11. 7. szerda 07:30
Hülyeség
#3 cervelo 2012. 11. 7. szerda 07:21
Semmi extra.
#2 Rinaldo 2012. 11. 7. szerda 06:20
Elég beteges.
#1 Törté-Net 2012. 11. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?