A+ A-

Klaudia 3-4. rész

3. rész
Egymás mellett álltunk a liftajtó előtt, és néztük a kijelzőn, ahogy a lift emeletről emeletre közeledik. Körülnéztem a folyosón, de sehol senki. Jobb kezemet rátettem Klaudia bal fenekére, amit csak a miniszoknya takart. A vékony szöveten át éreztem teste melegségét.
Klaudia hangosan szuszogott és rám nézett. Láthatóan zavarban volt. Pillantásában úgy keveredett az elfogódottság és a bujaság, hogy majdnem elnevettem magam. Gyors körülnézés után még merészebb lettem, és hirtelen mozdulattal felhajtottam a rövid szoknyát.
Klaudia fülig elvörösödött a benne kavargó érzésektől, de nem tiltakozott, csak még hevesebben szuszogott és jobbra-balra ringatta a csípőjét, amikor ujjaim végigsimították csupasz alfelét, majd megállapodtak a már enyhén átnedvesedett szeméremajkak között. Közben egy pillanatra én is zavarba jöttem és majdnem abbahagytam ténykedésemet, amikor valaki - fehér bőre alapján egy újonnan érkezett vendég - elhaladt mellettünk.
- Az életbe’ nem hittem volna, hogy ezt meg merem csinálni - sziszegte Klaudia a fogai között.
- De hát még csak most kezdjük! - mondtam neki mielőtt beszálltunk volna a liftbe, és gyengéden megcsókoltam a fülcimpáját.
Klaudia válasz helyett kis hátizsákjában kezdett matatni, mintha keresne valamit.
- De ahogy látom, nemsokára rá fogsz jönni az ízére. Állj gyorsan abba a sarokba, és emeld fel a szoknyádat!
Klaudia nem tudott - vagy talán nem is akart - tiltakozni. Egyszerűbb volt nem okoskodni és követni az utasításaimat. A lift lassan haladt lefelé a hatodik emeletről, ahol laktunk, és mázlink volt, mert senki nem akart beszállni. Klaudia a lift hátsó sarkába támaszkodott, csípőjét enyhén széttárt lábakkal előretolta, amitől miniszoknyájának derékrésze egészen a köldökéig felcsúszott. Úgy tűnt, ez nem zavarta Klaudiát, mert mintha valamiféle furcsa büszkeséggel tolta volna előre a borotválás után még nőiesebb altestét.
Így - ha csak pillanatokig is - premier plánban láthattam a punciját. A szőrtelen nagyajkak közül jól láthatóan kandikáltak ki a kis szeméremajkak. Pont az ágyéka magasságában tartottam a polaroid fényképezőgépet, s most villámgyorsan három felvételt készítettem vele, és a színes képeket a bal kezembe csúsztattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 11. 17. csütörtök 05:44
Nekem a kepek is nagyon tetszettek...
#7 listike 2014. 03. 26. szerda 06:52
Közepes.
#6 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:09
Elmegy
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:16
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:17
Gyenge. 2.
#3 cervelo 2012. 10. 29. hétfő 08:42
Egész jó.
#2 Rinaldo 2012. 10. 29. hétfő 06:07
Nagyon jó történet,jó lett volna ha seggbe is kúrja a nagy néger fasz őket.
#1 Törté-Net 2012. 10. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?