A+ A-

Egy üzletasszony naplója 17. rész

67. fejezet
A parton
A következő héten Jake-nek el kellett utaznia üzleti ügyben, így a tenisz helyett is a strandra mentem. Ez alkalommal egy kissé távolabb lévő részt néztem ki magamnak. A bikini már rajtam volt, így már csak pasit kellett kiválasztani. Egy izmos, fiatal néger srác feküdt balra, kicsit jobbra lejjebb egy 50 év körüli pocakos férfi. Előttem pedig két 20 év körüli srác, szintén jó formában, lebarnulva.
- Helló! Vigyáznátok a táskámra, míg úszok egyet? - kérdeztem tőlük.
A meglepetésben csupán egy bólintásra tellett. Lettem a cuccomat és irány a tenger. Mikor kijöttem, csak egyikük volt ott, a másik szintén fürdött. Tim és Brian, egyetemisták. Salt Lake Cityből, illetve Texasból. Tim szíves örömest segített bekenni naptejjel a hátamat, ehhez le is vettem a bikini felsőmet. Hason fekve beszélgettünk. Tim megszomjazott és elővett a táskájából egy üveg üdítőt. Engem is megkínált, viszont az iváshoz fel kellett ülnöm.
Leporoltam a melleimről a homokot, ez tetszett Timnek. Chips is került elő és elég szépen összebarátkoztunk. Lassan, de biztosan történtek a dolgok. Mire Brian visszaért, már a bikini alsót is levettem. Brian nagyon meglepődött. Ő kevésbé volt beszédes, mint a haverja, és butább is volt, agresszívabb típus, de nem volt különösebb gond vele. Hanyatt feküdtem a két srác között, hagytam, hogy szórakoztassanak. Jobban mondva Tim szórakoztasson. Brian így szólt:
- Szívesen kinyallak és megduglak a kocsidban, ha leszopsz.
Briantől ennyire telt. Tim viszont kedves volt és jó társaság. Brian egy darabig gyönyörködött a testemben, de mivel nem volt részemről különösebb visszajelzés, megint elment úszni.
- Kenj, be elöl is. - mondtam Timnek.
Így végigsimogathatta a melleimet, a hasamat, sőt a puncimat is. A néger srác és az 50 év körüli férfi közben figyelt minket. Rámosolyogtam az előbbire, amit ő viszonzott. Vagy egy negyedórát beszélgettünk még, majd Tim is bement a vízbe, nem bírta már a forróságot. Brian időközben eltűnt a szemünk elől. Magamra maradtam, de nem sokáig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:11
Egész jó.
#5 gibbon2 2012. 10. 18. csütörtök 09:05
Jó a történet.
#4 Rinaldo 2012. 10. 17. szerda 07:43
Ez a kurva nem változot semmit.
#3 cervelo 2012. 10. 17. szerda 07:36
Kezd unalmassá válni.
#2 genius33 2012. 10. 17. szerda 07:05
Nekem nem tetszett.
#1 Törté-Net 2012. 10. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?