Barát és orvos

Szavazás átlaga: 7.35 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2012. október 16.
Hossz: 15 753 karakter
Elolvasva: 1 904 alkalommal
Muszáj volt néznem. Ahogy ott ültem az ágy szélén rátapadt a tekintetem. Mindenére. Akár egy kobra, akit megbűvöltek. A legjobb gyerekkori barátom feküdt mellettem Lucien, a zöld szemű, barna hajú fiú, akivel együtt koptattuk az elemi padját, és akivel közösen tanultuk végig az érettségi tételeket.
Annyi év után most újra találkoztunk. Én, mint sebészorvos, ő mint beteg. A bal lába eltört egy szerencsétlen bicikli balesetben, felpolcolva pihent, ami miatt Lucien nem mozoghatott, és ez igazán dühítette az egyébként nagyon is mozgékony fiút. Hazamehetett volna járógipszben, de mivel eséskor az is elveszítette vissza volt egy – két vizsgálat, így pár napra a kórházban kellett maradnia.
– Nem változtál semmit – néztem végig rajta, megállapodva az arcán, ami nem lett keményebb az elmúlt hat évben, ugyanolyan szép vonású maradt akár azelőtt.
– Látom keveset voltál a napon – folytattam végig járatva a szemem a hófehér felsőtestén, ami nagyon – nagyon tetszett az arányosságával, az izmaival. Nem volt izomkolosszus, csak nagyon formás. Olyan, akit bárki szívesen a karjai közt tartana.
Csak egy lepedő fedte Lucien testét, és ez a tudat valahogy felforrósított. Tudni kell rólam, hogy nős vagyok, egy jó nagy adag visszafojtott biszexuális álommal.
– Aham – válaszolta – de te látom már strandoltál eleget – nézett végig a barnára sült karjaimon.
– Horgászni voltam párszor, onnan ez a barnaság.
– Jól áll – bólintott-nem is hinné az ember, hogy egy orvos pecázni jár! – mosolyodott el huncutul. Beszélgettünk még egy nagyon kicsit, majd mennem kellett tovább és az ápolónő is megjelent a lázmérővel. Mindenesetre megbeszéltük Luciennel, hogy másnap az éj leple alatt beugrom hozzá egy hosszabb beszélgetésre, és becsempészek némi is.
Már alig vártam a másnap estét, bár nem tudtam elképzelni, hogy közelebb kerülhetek Lucienhez, különben sem vallottam volna be neki, hogy néha napján fiúkra gondolva élvezek el. Mindenesetre utána jártam a dolgainak, megtudtam, hogy szerencsére semmi baja a lábtörésen kívül, nemsokára hazamehet akár másnap reggel is.
Elintéztem a régi barátságunkra hivatkozva, hogy át tegyék egy egyszemélyes szobába, de úgy, hogy ne tudja meg én állok a jótétemény mögött. Titokban ugyanis készültem valamiféle csábításra. Én magam sem tudtam, hogy pontosan mit is akarok egy mozdulni is alig tudó fiútól a kórház falain belül, mégse tudtam megnyugodni, egész álló nap az estére gondoltam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.35 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Aelm
2013. május 19. 08:52
#9
Most vettem észre hogy VIP NÉLKÜL,SAJÁT TÖRTÉNETEIM ALÁ TUDOK KOMMENTELNI.
Jó ötlet az oldal részéről.
*

Azt hiszem, hogy pont az az író vagyok,aki hitelesen tud ábrázolni.(Hitelességet kutatani, az anyja bassza a fiát, testvérek egymást, kutya a banyát,27-30 centis farok, két prosztata, három dugás egyhuzamban,nyolc orgazmus egymás utána férfinak,és más egyéb buggyantságokat íróknál kellene keresgélni.)
Ágytál helyett valóban kacsát használnak a férfiak,ezt elírtam igen,hovatovább vannak akik szeretik a katéterezést, ezért keresnek direkt olyan valakit,aki ezt megcsinálja nekik, akkor is ha nem betegek...Perverzitás,nekem nem tetszik,de létezik.
Az orvosi sztorik külön kategórai egyébként...Ez egy gay, orvosi sztori.

*
Miért olyan nagy baj,hogy valaki sört kíván, akinek csak a lába fáj,és nem beteg???Ez nem baj,és haverok, úgyhogy ez innentől kezdve nem érdekes számomra eza kérdés...
*
Erőszak..azt hiszem,hogy az erőszak egy bizonyos szintem megmozgatja az adrenalint, kiszolgáltatott, alul- fölül rendeltség,bár más,mint a szadó kategória, ott a felek kölcsönösen akarják a dolgokat.
Az erőszakot jól ábrázolom,főként érzelmeken keresztül.
Én PÉLDÁUL a gagyi,pongyola, utánzott történeteket nem szertem, hát mindnekinek minden nem tetszhet.Mindenki más.
Szép napot.
1
g
gaborthefirst
2013. április 12. 00:58
#8
Az aknamunka nem szokott kifizetődő lenni! De azért aranyos ... :-P
Nagyon dícséretes a hitelesség iránt támasztott igényed, mert hát had' szórakozzanak jól az orvosok is, nemigaz? (a sörrel nem világos mi bajod, de a sztetoszkóp csak játék volt!!!) Örülök, hogy ezek szerint a jövőben a hitelességet megtapasztalhatom majd írásaidban! Csak így tovább! 🙂
1
author04
2013. április 11. 23:52
#7
Kedves Aelm!
Igen kellemes történet, ennek megfelelően magasra értékelem, ám mivel újabban egyes olvasótársaim különös hangsúlyt fektetnek a hitelességre, nem állhatom meg néhány kritikai megjegyzés nélkül, ami természetesen egyáltalán nem befolyásolja negatív irányban a pontjaimat: 1.)nyugtatóra legfeljebb alkoholmentest sör ad egy orvos (most nem dr. Mengeléről van szó!), mert bizony az is alkohol, és sajnos, kiszámíthatatlan a hatása (a "frei" sört viszont igya meg ő!). 2.)Az orvosok már elég régóta fonendoszkópot használnak (a sztetoszkóp az a mindkét végén tölcséres cső). 3.)Gyakorlatból tudom, hogy a fiúk a kórházi ágyon fekve kacsába pisilnek, nem ágytálba, hacsak a nővérek nem akarják megszívatni azzal, hogy telepisálják a lepedőjüket, egyszerűen az anatómiai felépítésünk miatt ez a praktikus. 4.) Biztos vagyok benne, hogy még életedben nem volt a testedben katéter, mert bár nekem egy leányom korú, igazán kedves és csinos nővérke vezette fel - az arcán bocsánatkérő mosollyal, és tényleg fájdalommentesen - a pokolba kívántam volna, ha akkor merevedésem támad, mert a kemény, kb. 5 mm vastag műanyag cső állandóan a hólyagomat izgatta, és ez megkímélt a pajzán gondolatoktól, amíg a farkamat az ujjai között tartotta. Ha esetleg utána lett volna erekcióm, sz már az S/M kategóriába tartozna, szóval Luciennek fene a gusztusát.
Bízom benne, hogy megjegyzéseimet nem okoskodásként (miért is akarnálak kioktatni?), vagy kötekedésként (miért is bántanálak?)fogadod, téged az átlagon magasan felül teljesítő szerzők közé sorollak, és bár az erőszakos jeleneteket tartalmazó történeteiddel nem tudok azonosulni - egyszerűen nem bírom végigolvasni - továbbra is szívesen fogadom a műveidet az általam kedvelt kategóriákban. Üdv és kösz!
1
f
franceska
2012. október 30. 16:35
#6
Olvastam ezt, nagyon jól meg van írva.
1
cervelo
2012. október 16. 08:44
#5
Csak homiknak.Fúj!
1
k
karikás
2012. október 16. 08:20
#4
Kiváló!
1
genius33
2012. október 16. 06:28
#3
Furcsa sztory.
1
R
Rinaldo
2012. október 16. 06:23
#2
Két buzi.
1
T
Törté-Net
2012. október 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1