A+ A-

Élvezetek konferenciája 1-2. rész

- Ne mondd, hogy csak dísznek vagytok itt?! - háborgott a langaléta Péter, miközben jobbja a sörösüvegekkel asztal fölé hajoló lány fenekét simogatta.
A félhomályos bárban felhőként gomolygott a füst, a bordó falak mentén csak néhány boxot foglaltak el a vendégek.
- Pedig mondom - mosolygott a frufrus lány, nem sietve az üvegek kibontásával, és szinte tudomást sem véve a bugyija vonalán szánkázó kézről. - A főnök szigorúan megtiltotta, hogy elhagyjuk a helyiséget.
András belekortyolt a sörbe, és kíváncsian nézett a pincérlányra. Csinos teremtés volt, de mindent elrontott az arcáról sütő közöny, sőt... inkább utálat. Vagy együgyűség?
- Mit tudtok ajánlani a vendégnek, amikor felhúzzátok ezzel a bugyi-melltartós szereléssel? - koncentrált inkább a pincérnő szellemi vagy mentális képességei helyett feltűnően lenge öltözetére.
- Ideküldök hozzátok lányokat beszélgetésre - hangzott a lerázó válasz.
- Ennyi? Beszélgetni? - hüledezett a harmadik kolléga sűrű szemöldöke alól, a negyedik is értetlenül ráncolta a homlokát.
A pincérlány visszalibegett a pulthoz, útközben valamit odaszólt annak a négy, hasonló munkaruhában pompázó lánynak, akik egy kisméretű asztalka körül szótlanul fújták a füstöt, s most hangosan felnevettek. A bárban még további három lány tartózkodott, közülük a fekete egy termetes, csupa-pocak vendéggel beszélgetett elmélyülten, annak combján pihentetve a kezét. Távolabb - mintha ikrek lennének - két egyforma frizurás és ugyanolyan színű, villantós melltartót viselő lány egy háromtagú férficsapathoz csatlakozott, és vihogva reagáltak a fogdosásokra.
- Azt a kettőt mindjárt megdugják - intett arrafelé Péter -, itt az asztalon. Tényleg nem kell ehhez elhagyni a helyiséget.
- Mindjárt megkérdezem ettől, a mi lányunktól, mit szól egy menethez az ölemben... - jegyezte meg a bozontos szemöldökű.
Második sört iszogatták a járda szintjétől 4 lépcsőnyire lefelé található bárban. Szólt a zene, hömpölygött a füst.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 10. 23. szerda 04:20
Nem rossz.
#3 sztbali 2012. 10. 11. csütörtök 17:02
Kissé zavaros.
#2 cervelo 2012. 10. 11. csütörtök 08:16
Nagyon vontatott.
#1 Törté-Net 2012. 10. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?