A+ A-

Végre Péntek

Végre péntek. Bár tegnap éjszaka sokáig dolgoztam még,és nagyon elfáradtam, a hiányod miatt mégis nehezen aludtam el. Éjszaka mikor beszéltünk, akkor hangoddal imitáltad, azt hogy benyúlsz a bugyidba. Édesen nyögtél telefonban és szinte éreztem hogy ott vagyok, és nem is a te kezed az ami lágyan simogatja forró nedves kis kelyhedet. Szinte éreztem, ahogy kezemet testeden végighúzva elérek bugyid széléig és lassan a vékony anyag alá hatolva megérzem a forróságot, melyet tested áraszt. Kezemet épp hogy szeméremajkaid közé csúsztatom és máris érzem azt a nedvességet ami mindig is felizgat. Érzem ahogy ujjaimon árad szét szerelmed édes nedűje.
Te eközben felsóhajtasz, tested összerándul. Megszűnik számodra a külvilág és csak a kéz által nyújtott élvezetre gondolsz. Azonban most a saját kezed csúszik a bugyid alá és foglalja el helyét lágyan simogatva a húsos ajkaidat, melyek már oly régóta várnak a kényeztetésre. Én hallgatom a telefon túlsó végén, hogy mit csinálsz, halom kéjes sóhajaidat, apró nyögéseidet, és tudom egy pár pillanat csak hogy megszűnjön létezni minden és átadd magad az élvezetnek. A feszes nadrágom adta lehetőségeket áthágva már ágaskodik is az mi számodra oly nagy kincs. A nadrág kidomborodik, és megfeszül , miközben az utcán sétálgatva telefonálok. Az éjszaka csendes azonban 1-2 járókelő aki szembe jön láthatóan észreveszi az állapotom, ki mosolyogva ki megrémülve tovább halad. Pedig fogalmuk sincs hogy Te a telefon túlsó végén éppen eszedet vesztve nyögsz és élvezel. Nem sokkal ezután telefonbeszélgetésünk véget ért. Nyugovóra tértem ám szexuális vágyam cseppet sem csökkent.
Végre péntek, mint már említettem. Eljött a reggel, az autóba minden bepakolva. Tudtam, hogy 9 óra múlva a munkaidő végeztével indulok haza, és végre a karjaimba zárhatlak. Szerencsére a nap jól telt, pont elég munka volt ahhoz, hogy egyszer csak azt vegyem észre már délután 5 óra van és nekem már fél órája lejárt a munkaidőm. Persze napközben is sokat gondoltam rád, és próbáltam lecsillapítani magamban a tegnap esti kedélyeket, azonban ez nem volt túl sikeres, hiszen meztelen tested látvány és érintése végig kísérte a napomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sikamika 2012. 11. 15. csütörtök 14:52
hát érdekes de jo smile
#5 v-ir-a 2012. 10. 10. szerda 22:08
ennyit a tanulásról nyes
amúgy tök jó kis történet...
#4 genius33 2012. 10. 10. szerda 07:58
Furcsa nyes
#3 cervelo 2012. 10. 10. szerda 06:34
Érdekes.
#2 Rinaldo 2012. 10. 10. szerda 05:34
Jó a történet.jól meg kefélte a csajt.
#1 Törté-Net 2012. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?