A+ A-

Rámenős rendőrnő

Kellemesen meleg tavaszi idő van és szélcsend. A tengerközelségétől viszont magas a páratartalom. Mivel közel lakunk a vízhez, behallatszik, mikor a parthoz csapódik a hullám. A szobában kellemes halk zene szól, és délután felé jár az óramutatója. Mivel üzleti ebédről jössz haza, így csak egy kis gyümölcsös desszerttel várlak. Holnap már hétvége és pihenés vár mindkettőnkre. Ezért úgy gondoltam megleplek és beöltözve várlak haza. Még nem láttad rajtam ezt a fekete-piros bőrruha együttest, így meglepi lesz ez is, ezért szépen lassan beöltözöm, mire megjössz.
Belebújok a mini bőrszoknyámba, ami fekete és oldalt fűzős végig. A fűzős részénél lefelé pedig piros. Szeretem a finom puha bőrt érezni a testemen, olyan kellemesen simogatóan lágy érzetet ad. Aztán jó szorosan megkötöm, hogy feszüljön rajtam. Van hozzá egy szintén bőrből készült felső, ami elől fűzős és mélyen dekoltált, vállpántos. Ott ahol a fűző rész van szintén piros elől. Kissé megemeli a melleimet és össze is szorítja a keresztpánt, ahogy megkötöm. Kiegészítőnek a nyakamba teszek egy fekete bőrszíjat, amin a díszítés piros csatos. Zenét hallgatok és öltözködöm tovább. Aztán a csizmámat előveszem a dobozából, mert még nem volt rajtam annyira új, szinte árad belőle a friss bőr illata. Felhúzom egészen magasan combközépig ér. A színe fekete és a vádlimon eléggé feszes. A sarka tűsarkú fém 14 centis. A magas szára szépen követi a láb vonalát.
Kiegészítőnek ajándékként kaptam hozzá egy piros vékony derék szíjat, amin két oldalt fekete bőrbilincsek lógnak. Ezt is felveszem. Amikor a kesztyűre kerül, a sor éppen megjössz. Hallom, ahogy leállítod a kocsit a garázsba. Mikor belépsz az ajtón és meglátsz így beöltözve, elmosolyodsz és mondod - nagyon csini vagy drágám. Aztán mikor közelebb érsz, megcsókoljuk egymást. Még ledobod a táskádat és töltesz magadnak egy kis frissítőt, addig felveszem a fekete magas szárú bőrkesztyűmet. Mikor visszaérsz már felhúztam és egészen a felkarom feléig ér. Éppen simogatom és mozgatom az ujjaimat, hogy jól feszüljön, ez is új még. A szobát belengi a finom lágy bódító parfüm és a bőr illata.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:53
Nem tetszett.
#6 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:40
Nem nagy durranás, tudsz ennél jobbat is.
#5 cervelo 2012. 09. 28. péntek 10:29
Rinaldo!Igazad van.
#4 Rinaldo 2012. 09. 27. csütörtök 14:19
Jób is lehetne.
#3 genius33 2012. 09. 27. csütörtök 07:54
Érdekes nyes
#2 gyuri0926 2012. 09. 27. csütörtök 07:24
EZ meg mi ?
#1 Törté-Net 2012. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?