Tibor doktor - Avagy a prosztata orgazmus

Szavazás átlaga: 8.94 pont (251 szavazat)
Megjelenés: 2012. szeptember 20.
Hossz: 17 003 karakter
Elolvasva: 26 152 alkalommal
Az új munkahelyemre kellett orvosi igazolás is.
Először azt hittem elég, ha a körzeti orvosom megvizsgál, de nem így történt, legalább három helyre küldött – az új rendeletek értelmében-, ráadásul az egyik a prosztatavizsgálat volt! Egyáltalán nem értettem a dolgot.
– De ez miért kell? Nem vagyok idős, nincs semmi panaszom!
– Minden férfinak illik részt venni egyszer egy ilyen vizsgálaton is. Talán fél, Gábor?
– Nem doktornő, csak, nincs ínyemre a dolog!
– Túl fogja élni! – mosolyodott el az asszony. – Zsuzsika, küldheti a következő beteget! – Kiszédültem a vizsgálóból és átkoztam mindent, annyira ellenemre volt a prosztatavizsgálat, hogy ne tudjátok meg. Egyébként Nagy Gábor vagyok, huszonhárom éves. Fekete, félhosszú hajú, sötétbarna szemű, közepesen izmos, kereolos típusú fiú vagyok. Egy kisvárosban élek, és fél éve kerestem a megfelelő állást, az előző céget, ahol dolgoztam felszámolták. Úgyhogy egyáltalán nem akartam lecsúszni a jó munkahelyről egy ostoba vizsgálat miatt, és az előszerződést is aláírtam akkorra már. Éppen ezért nem is ellenkeztem tovább.
Szóval eljött a nagy nap.
Már minden orvosi papírom el volt intézve, csak az a kellemetlen vizsgákat lett a végére hagyva. Beültem a kórházi váró terembe, és nagyon szerencsétlennek éreztem magam. Egyszerűen rettegtem.
Olyannyira, hogy felhívtam az egyik legjobb barátomat és kis köntörfalazás után, elmondtam neki mi a helyzet.
– Csak ennyi a baj? – nevetett – a bátyám orvos. Belgyógyász, elfelejtetted? Pedig említettem neked, és nagyon jó fej! Megadom a számát, és szólok neki, hogy keresni fogod! Magánrendelése is van, majd ő elvégzi a vizsgálatot.
Megörültem, úgyhogy megkönnyebbülten, azonnal hazamentem és felhívtam a számot. Megbeszéltem, két nap múlva, délután keresem meg
T
alf
ib
alf
or
alf
t
az orvost.

Volt bennem drukk, de félelem már nem igazán.
Bemutatkoztam a magas, erős pasinak.
Én sem vagyok kicsi, száznyolcvankét centi, de a Tibor még nálam is magasabb, amolyan kosaras típus. Hasonlít az öccsére, ugyanolyan sármos, szőkésbarna hajú fazon. A kék szemei szánakozva mosolyogtak rám, és barátságosan hátba veregetett, mielőtt vetkőzni mentem volna.
– Nyugalom, elküldtem az asszisztensnőt is, nem lesz semmi különleges az egészben, pár perc és megvagyunk, fizetni sem kell, mert az öcsém barátja vagy.
Libabőrös lettem, amikor meztelenre vetkőztem, eszembe jutott mennyire alaposan megmostam magam ott hátul is zuhanyozáskor, valósággal suvickoltam a testemet. A fehér öltöző és az orvosi szoba riasztó volt, Tibor a fehér köpenyében és a fejére húzott, tükrös micsodával úgyszintén. A fekete, sűrű, göndör szőrrel körbe ölelt farkam elé tettem a kezem és csak álltam az orvosi vizsgáló közepén. A combomon és az alkaromon is szinte felállt a szőr, valósággal rázott a hideg. Tibor kezet mosott, és úgy csinált, mintha nem látná mekkora zavarban vagyok.
– Feküdj fel a vizsgáló asztalra – utasított.
– Ez pont olyan, mint a nőgyógyászati asztal. – feleltem kelletlenül.
– Igen – lépett hozzám egészen közel.
– Akkor? Kezdhetjük? – kérdezte miközben a vékony, aranykeretes szemüvegét kissé letolta az orrán.
Teljesen elvörösödtem, égtem, mint a rongy. Szerencsétlenül kászálódtam a hideg, fehér színű, bőrborítású asztalra, amely le volt terítve egy vékony nejlonnal, csak felhúzott térdekkel fértem el.
– Jól van, először egy külső ultrahangot csinálunk. Semmi az egész. – Ekkor Tibor leült közvetlenül a jobb oldalamhoz, egy támla nélküli székre, majd fogott egy nagy tubust és jó sok zselét a köldököm alá csorgatott. Elkente, majd a hasamra tett egy rúd alakú műanyagot, amit lassan elkezdett húzni a hasamon, enyhe nyomással. A képernyőt kezdte el nézni, miközben ficánkolt a széken, hogy kényelmesebben üljön.
– Ah, aha – bólogatott közben. Én is feszülten a képernyőre meredtem, illetve próbáltam azon a furcsa érzésen uralkodni, amit a hosszúkás, fehér tárgy húzogatása a hasamon, kiváltott belőlem.
Olyan érdekesen és izgalmasan simogató volt, ha a barátnőm csinálta volna a doki helyett, az nem is lett volna rossz! Aztán összeszorítottam a fogam, szégyelltem, hogy ilyesmi az eszembe jutott. Amikor végül papírtörlővel le lett törölve a hasam Tibor felállt.
– Az ultrahang rendben. Akkor jöjjön a többi vizsgálat!
Azt hiszem teljesen elsápadtam.
Ahogy Tibor körülöttem tett – vett, átfutott a testemen a hideg. A fehér orvosi szekrény fiókja nyílott – zárult, majd egyszer csak a férfi a lábam közé állt és azt mondta, vegyem le a kezem a péniszemről. Bántam, hogy annyira szemérmeskedem, de nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez, nem is értettem, miért viselkedtem olyan idiótán.
Amikor a vékony anyagból készült, gumikesztyűs kéz a herémhez ért, elkapott egy belső remegés.
Az orvos a tenyerébe fektette a herémet és elkezdte kitapogatni. Minden egyes kis négyzetcentimétert. A kezem ökölbeszorult, és próbáltam közömbös arcot vágni, illetve ugyanúgy lélegezni, mint előtte.
– Miért nem engeded el magad, nem lenne úgy egyszerűbb? – Megrebbentek a szempilláim, azt sem tudtam mit válaszoljak.
Tibor ezután marokra fogta a péniszemet, amitől egy – öh – hagyta el a számat.
– No, nem eszem meg. Ez is a vizsgálat része. Azt hiszem ezt is meg kell ultrahangozni – nézett rám, fej-bólogatva.
Bennem akadt a szó, életemben nem hallottam pénisz ultrahangról! Már a gondolattól is elkapott az izgalom, nem értettem miféle reakció ez tőlem.
Vártam a hideg zselé érintését a bőrömön, de helyette Tibor egy kerek tégelyben lévő, más fajta, szintén áttetsző elegyet csorgatott a markába. Ennek illata is volt, olyan enyhén kámforos. Összerázkódtam, amikor szakszerű mozdulatokkal a herémtől a férfiasságom hegyéig bekent. Az volt a problémám, hogy nem tudtam kivonni magam a hatás alól, egyszerűen elkezdett merevedésem lenni.
– Muszáj ezt? – kérdeztem rekedten, és a hangom rettenetesen távolról érkezően csengett.
– Szükségszerű. Túl sok pangó váladék van a szervezetedben, a vizsgálat sikeressége érdekében, jobb, ha ezek kiürülnek. – Nem értettem igazából, vagy csak nem akartam érteni. Amikor a vizsgálófej óvatosan hol itt, hol ott, a herémhez ért, olyan merev lettem, mintha egy lánnyal készülnék szexelni.
Elvörösödtem, megpróbáltam Tibor kezét lelökni magamról.
– Én... ezt nem akarom! – a szemem is könnybe lábadt, azt hiszem a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottság
érzésétől.
– Ez csak vizsgálat, ilyenkor a merevedés törvényszerű. – Tibor visszatette a kezét, és ott folytatta ahol abbahagyta, én pedig nagyon el akartam hinni amit mondott, és bebeszéltem magamnak, azért élvezem annyira a dolgot, mert mindenki élvezné.
Az orvos a herém után rátért a péniszemre, mindkét oldalán végigsiklott lassan, éppen hogy rá nyomva a bot alakú dolgot. Néha – néha a képernyőre nézett közben, én pedig már oda nem mertem.
A makkomat kihagyta, és már majdnem fellélegeztem; milyen jó, hogy azon nem siklott végig, mert nyöszörgés nélkül biztos nem bírtam volna ki!
Ekkor Tibor letette szorosan a testem mellé a vizsgáló fejet, és határozottan hátrahúzta a bőrt a péniszemen. Bámulta egy darabig csillogó szemekkel, majd egy ujjbejnyi zselés dolgot összegyűjtött a péniszemről és a fitymámra kente.
K
alf
ín
alf
alf
an
lassúan, le-fel húzta a mutatóujja begyét a vonalon, én pedig felnyögtem, mert annyira izgató volt, hogy azt hittem menten elélvezek.
Aztán az árokrész következett.
Finoman masszírozta, majd a hüvelykujja és a mutatóujja közti karimával ölelte körbe, és elkezdte jobbra – balra csúsztatni az árokrész érzékeny területén. Tibor légzése is ekkorra már szaporább és hangosabb volt, rá sem volt az egész dolog hatástalan. Legszívesebben a farkamra kulcsoltam volna a kezem, hogy verjem magamnak, és egy elképesztően őrült dolog is eszembe jutott: hogy Tibor ráhajol a péniszemre... és bekapja! Elmeríti a szájában a felső harmadát és szop, akár egy jó csaj. Azt hittem hülyét kapok ettől a képtől, de szabadulni, azt nem tudtam tőle.
Ekkor már nézni sem bírtam, amit művel velem, elfordított fejjel nyöszörögtem. Belecsöppentem valami különös érzésvilágba, és nem akartam józan lenni. Hagytam hadd történjék, amit ő akar. Pontosan éreztem: jó lesz, ha el tudok tekinteni attól, hogy férfi csinálja az egészet.
Már attól tartottam, hogy valóban elélvezek szép lassan, beterítve a doki kezét, és a sűrű szőrömet, ekkor azonban Tibor leállt a
k
alf
ín
alf
alf
so
alf
mmal
. Egészen félretetette a vizsgálófejet, majd újra letekerte a kerek tubus tetejét.
– Húzd feljebb a lábadat, és öleld át a karjaiddal. Tartsd magad, és lehetőleg maradj úgy a vizsgálat végeztéig. És nagyon fontos, hogy bízz bennem, és lazíts amennyire csak tudsz! – Ettől azonnal kissé puhább lettem, elrettenve vártam mi jöhet még. Úgy tettem, ahogy Tibor kérte: felhúztam a térdeimet, átkulcsolva tartottam őket biztosan, és elég rossz érzés kerített hatalmába, mert a fenekem premier plánba került.
Az orvos kissé szétnyitotta a hátsóm félgömbjeit, majd hosszában a vágat mentén elkezdett bekenni. Érdekes módon a három ujját egészen a herém alá eltolta, majd vissza az anusom mögé. Ráadásul a gát területet, nyomkodni is kezdte középtájékon, amitől újra teljesen merev lettem. Újfent nyögdécselni kezdtem, a homlokomra veríték cseppek ültek, annyira
k
alf
ín
alf
volt a gyönyör. Egy nő sem izgatott fel még ilyen módon, sem hasonlóan, azt hiszem ezért lehetett annyira jó.
Aztán a távolság mind csökkent, és a végén azt vettem észre: a magas és helyes férfi, kizárólag a végbélnyílásom körül köröz.
– Egedd el magad, úgy szorítod, mintha attól félnél, ki akar pottyanni onnan valami! – Ez hatott, és a doki egy perc múlva belém nyúlt.
Óvatosan feldugta azt hiszem a mutató ujját, úgy félig. Majd hirtelen tövig!
Ekkor elkezdte fel – le feszíteni a belső területet, egészen addig, amíg kissé lazább lettem. Ezután azt csinálta, hogy ki – be, húzta az ujját, mindig egy kis síkos anyagot bedolgozva a nyílásomba. Aztán egyszer csak megnyomott egy pontot.
– Érzed? Ez a kis mirigy a prosztata, a tiéd dió nagyságú, ez megfelel az életkorodnak. Teljesen tele van váladékkal. Ki fogom üríteni. Ez meglehetősen élvezetes a férfiak nagy részénél. – Megszédültem egészen és vártam, milyen érzés lesz. A doki nagyon enyhe nyomással elkezdte masszírozni a prosztatámat, amitől még a kisujjamba is kéj költözött, egészen másfajta, mint a sima, valahogy belsőségesebb és ismeretlenebb is.
– Jó? – kérdezte hirtelen, többször is, így kénytelen voltam felé fordítania fejem, főleg mert közben rácsapott egyet a tenyerével az alfelemre.
– Válaszolj! – követelte, miközben egy erősebbet nyomott az ujjával odabent.
– Látszik nem? – volt a flegma válaszom.
Ekkor Tibor kihúzta az ujját a fenekemből, lehúzta a kesztyűjét, bedobta a szennyesbe, majd oda sétált a fejem mellé. Beletúrt a sötét, göndör fürtjeimbe.
– A legférfiasabb pasas vagy mind közül, akinek valaha is a belsejébe nyúltam. Öröm a testeddel foglalkozni. – se köpni, se nyelni nem tudtam. – Az én prosztatám is tele van, de a herezacskóm biztosan, segíthetnénk egymásnak!
Nem értettem.
Lassan elkezdte kigombolni a köpenyét.
A sima, szőr nélküli, széles és izmos mellkasa feltárult. Nem tudom mi volt velem, pofán vághattam volna, kikérhettem volna magamnak, és megkérdezhettem volna, úgy nézek – e ki, mint aki szereti a saját nemét, de nem tettem, csak bámultam és vártam valami-félé új, ismeretlen dolog megismerését. Mintha valami rám telepedő szörnyecske, nem engedte volna a lázadást.
Vetkőzés közben Tibor végig a szemembe nézett, égetett és bíztatott a tekintete, hagyjam, hogy elvezessen az ismeretlenbe. A fehér, gumis nadrágja alatt nem viselt alsót, hatalmas péniszt és lógósabb fajta herét ölelt körbe a fazonra borotvált, kicsire nyírt, szőke fanszőrzete.
Az ujjai a vastag és hosszú pénisze köré szorultak, rántott rajta párat nyöszörögve, majd a lüktető vesszőjét a mellkasomhoz érintette.
Égette a bőrömet.
A mellbimbómat simogatta vele körkörösen, miközben a bőr a fitymáján mozgott előre – hátra, attól függően, merre és milyen erősen simogatta a mellbimbómat, ami érzékenyen vette a kényeztetést. Az orromban éreztem a pénisze illatát, amit nagyon finomnak találtam. Megérinteni nem mertem sehol az orvost, pedig bizseregtek az ujjaim a vágytól. Az elő nedvei a mellemre cseppentek, élvezetesebbé téve az egész dolgot, a levegőt addigra szerintem már el is felejtettem venni.
Fulladoztam. Nem voltam észen.
Lassan a számhoz közelített a pénisz, majd neki lett dörzsölve az ajkamnak.
– Ne várass, nyald meg a hegyét! – a fejemet ráztam, erre Tibor elhúzta a farkát és hozzám hajolt, egészen az arcomba bámult.
– Szopnád még, ezt ne feledd! – Amikor a száját az enyémnek érintette, neki feszítettem a kezem a mellkasának, hogy eltoljam.
Nyomtam, de az ajka égetett, a nyelve benyomult a számba, a kezem pedig elveszítette az erejét.
Még sosem csókolóztam férfival, de nem is volt rossz. Semmi különbséget nem éreztem a nővel történt csók és a között. Talán keményebb volt, és szenvedélyesebb. A nyelvünk őrült ütemben nyalta egymást, és ez volt az a pont ahol már semmi nem érdekelt, a testem éhsége követelte a magáét. A farkam lüktetett, az anusom hiányolta a doki ujját.
Bevadultam.
Beletúrtam Tibor hajába, igazgattam a szemüvegét, haraptam, és a csípőm felfelé lökődött. Nagyon remegtem, amikor abbahagytuk a csókot és előre sétált a doki a lábam közé.
A kezébe vette a péniszemet, és az övével összefogva, a kettőt egyszerre verte.
Az ő világos színű, vaskos, farkának nyomódott az én sötétebb, és alig vékonyabb, eres farkam. Azt hittem megőrülök, annyira jó volt.
Aztán amikor már majdnem elélveztem, Tibor megállt, és a makkját az anusomhoz igazította.
– Most lesz az ürítés, lazíts! – És én megtettem, lazítottam, már alig vártam, hogy betegye nekem a húsos péniszét. A belsőm szinte nyílalt, úgy akarta a farkat.
A lélegzetemet is visszafojtottam, amikor a makk neki feszült a hátsómnak, és pár ismerkedő, simogató lökés után belém nyomult. A számba haraptam a hirtelen fájdalomtól, ami égető-feszítő érzésbe csapott át kis idő múlva. Nagyon ellentétes érzések kavarogtam bennem, lázadás és megadás, fájdalom és kéj.
Feszített a vastag farok, ahogy beljebb haladt bennem, egyre inkább ökölbe szorult a kezem.
– Úgy szorítsz, hogy menten beléd élvezek. Látom, hogy fáj, ne törődj vele, az élvezet kárpótolni fog. – Ekkor megragadta a csípőmet, az egyik lábamat a vállához támasztotta, és elkezdett kefélni. Nem gyengén nyomott, és éreztem, hogy próbál a lehetőséghez mérten úgy igazítani, hogy a prosztatámat minél több nyomás és inger érje.
Nem kellett sok. Hirtelen jött a csúcs. Akartam verni közben, de arra nem maradt idő.
Eljött egy olyan hirtelen orgazmus, ami az egész testemet megremegtette, a gerincemet meghullámoztatta, és szétrobbantotta körülöttem a világot.
Beleájultam az üvöltő kielégülésbe.
Amikor újra érzékeltem a külvilágot, forgott körülöttem minden, Tibor akkor robbantotta magát belém. Az érzékeny hátsómban szétáramlott a rengeteg, meleg sperma. Tibor ekkor lihegve rám dőlt, és apró csókokat lehelt a mellkasomra.
– Köszönöm, ez igazán egy élmény volt. – Nem válaszoltam, nem bírtam.
Csak éreztem, hogy valami különlegesen perverz dolog történt velem, annak ellenére, hogy nem vagyok meleg, se biszexuális. És pontosan azért történt meg, mert hagytam, mert kíváncsi voltam, és ki akartam próbálni.
Sosem hittem volna, hogy egy olyan férfi, mint én, egyszer élvezni fogja, hogy seggbe kúrják, soha, a legvadabb képzeleteimben sem.
Nem tudom, hogy bírtam megőrizni a méltóságomat.
Tibor is enyhén piros volt, amikor felöltözött, és átadta a kitöltött papírokat. Meg sem bírtam köszönni, és amikor csak hazaértem mertem levegőt venni is rendesen. És sírni kibaszottul, ahogy évek óta már nem. Hogy örömkönnynek voltak-e, vagy a lelkiismeret furdalásé azt pontosan nem tudom.
Azóta folytonosan arra gondolok, hogy vehetném rá a barátnőmet, az efféle játszadozásra, mert most, hogy megízleltem a prosztata orgazmust, nem akarom nélkülözni az életemből!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.94 pont (251 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. július 6. 04:39
#28
jó írás volt . bejött
1
t
t.555
2017. június 25. 02:15
#27
Nagyon jó!
1
n
netman87
2016. július 23. 14:42
#25
Jó kis történet.
1
barbi81
2016. június 30. 22:27
#24
Nagyon jó!
1
i
ivol
2016. május 22. 16:07
#23
Igazán jó volt bejött.
1
a
A57L
2014. november 17. 06:32
#22
Nem jött be.
1
s
stallionhunk
2014. május 5. 19:05
#21
Én is ismerek egy pasit - Tibor is, meg doktor is, és jó nagy farka van! Emlékszem, nagyon jó volt vele 🙂
1
s
szuszoka199601
2014. március 26. 15:48
#20
am szerintem jó lett
1
s
szuszoka199601
2014. március 26. 15:46
#19
jo
1
s
szuszoka199601
2014. március 23. 11:39
#18
gut
1
o
omar
2013. június 6. 17:51
#17
Nagyon jó!
1
Aelm
2013. május 19. 12:01
#16
http://seamiller.blogspot.hu/
1
Aelm
2012. október 20. 09:45
#15
🙂)Többi történetem:http://www.seamiller.neobase.hu/blog
1
papi2007
2012. szeptember 26. 18:02
#14
fel állt a faszom nekem is
1
v-ir-a
2012. szeptember 22. 23:43
#13
nekem is tetszett...
1
S
Shinolcsi
2012. szeptember 22. 20:42
#12
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
1
Aelm
2012. szeptember 20. 11:33
#11
szorítasz.🙂
1
Aelm
2012. szeptember 20. 11:32
#10
Illetve egyet a szorítsz, helyett talán magyarosabb lenne a szoríthatsz, de mást nem.
1
Aelm
2012. szeptember 20. 11:30
#9
Örülök, hogy tetszett karika, Franceska, Inkheart.Milyen nyelvhelyességi hibára gondolsz? Én nem vettem benne észre egyet sem.
1