A+ A-

Szilveszteri buli

 December 31. volt. A hó már tegnap este óta folyamatosan esett, úgyhogy kinézve az ablakon nem is lehetett megkülönböztetni az utakat a kertek hótakarójától. Jó későn keltünk, mert tudtuk, hogy hosszú nap vár ránk. Mint mindig, ma is én ébredtem fel előbb. Imádtam nézni, ahogy alszol... Nem nagyon akartam mozogni, mert a fejed a vállamon pihent. Kinyitottad a szemed...
- Jó reggelt, hétalvó! - köszöntem mosolyogva.
Csak elmosolyodtál és nagyot ásítva nyújtózkodni kezdtél, mint egy kiscica... Szerintem nem is voltál még egészen ébren. Hoppá... Nyújtózkodás közben az egyik mancsod beleakadt meredező férfiasságomba.
- Hmmm... Jó reggelt! - mondtad nevetve és játszani kezdtél vele. Már éppen arra készültem, hogy átkarollak és egy kellemes szerelmeskedéssel indítsuk ezt a szép napot, amikor hirtelen elkaptad a kezed és frissen kipattantál az ágyból.
- Gyerünk! Indulás! - kiáltottad vidáman.
(Uuuuuu... Megőrülök Tőled, Te lány!) Egy percre visszahanyatlottam a párnámra és néztem, ahogy meztelenül teszel - veszel a szobába...
Gyalog indultunk le a városba. Kellemes séta volt. Közben abbamaradt a hóesés is de amerre csak néztünk, a fehér táj látszott. Leértünk az Erzsébet hídhoz. A Duna fölött csípős szél fújt. A kezed olyan hideg volt, mint egy jégcsap, ezért mindig másik oldalamon jöttél, hogy melegítsem fel Neked. Végre egy kis szélárnyékba értünk a pesti oldalon.
- Fffááázom - mondtad vacogva.
Szétnyitottam a kabátomat, Te is a Tiédet és magamhoz húztalak. Ott vacogtál a karjaim között. A melleid hozzám nyomódtak és hideg ide vagy oda, elkezdtem merevedni. Még erősebben átöleltelek és már érezned kellett, ahogy a hasadhoz nyomódik.
- A praclim is fázik - mondtad egy kaján mosollyal és kezeddel kitapogattad és lehúztad a cipzárt a nadrágomon. Elállt a lélegzetem, ahogy a jéghideg ujjacskáid megmarkolták a farkam. Hangosan felnevettél...
- Na, milyen érzés?
Még mindig nem tudtam szóhoz jutni, de szerencsére gyorsan felmelegedtél és most már nem a jeges érintés miatt akadtak bent a szavak. Felemelted a fejed. Sátáni mosoly ült az arcodon, alsó ajkad beharaptad és a szemembe néztél. Közben a kabát alatt egyre gyorsabban csúszkált rajtam a kezed.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.46 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 11. 29. kedd 11:05
ez nekem tetszik... 8p
#5 franceska 2012. 09. 20. csütörtök 10:24
Gyengécske, mint a harmat.
#4 cervelo 2012. 09. 20. csütörtök 10:18
Nem a legjobb.
#3 Rinaldo 2012. 09. 20. csütörtök 07:35
Jobbat vártam-
#2 genius33 2012. 09. 20. csütörtök 06:45
Érdekes.
#1 Törté-Net 2012. 09. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?