A+ A-

Mennyország, vagy amit akarok

Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt cserben. Mikor kinyitottam a kaput, éreztem, hogy a bokáim hamarosan felmondják a szolgálatot, így ahogy megetettem a macskát, elővettem némi szőlőt a hűtőből, és ledobtam magam a gép elé, és csak kattintgattam, szinte azt sem tudtam már, hol vagyok. Semmi mást nem akartam, csak egy jót aludni.
Evés után elkezdtem fürdővizet engedni. Ledobáltam magamról az összes ruhát, és elmerültem a habok között. Tudtam, hogy este muszáj vagyok átmenni Attilához, és mivel azt is tudtam, hogy tetszem Neki (úgy, mint Ő nekem), jól akartam kinézni, imádtam, mikor bókolt. :)
A kádban "megborotválkoztam", leborotváltam a lábam, a hónaljam, és persze a szeméremdombomat is- teljesen simára, ahogy szeretem. Borotválás közben néha- néha becsúszott egy-egy ujjam a szeméremajkaim közé, és elképzeltem, hogy Attila teszi ugyanezt. Már épp, hogy belemelegedtem, mikor ránéztem az órára, már fél nyolc volt. Nyolcra ígérkeztünk Attilához, szóval elkezdtem sietni. Kiszálltam a kádból, és belenéztem az egészalakos tükörbe. Elővettem egy arany bokaláncot, feltettem, gyönyörűen csillogott barna bőrömön. Előkerestem kedvenc, piros tangámat, a hozzá illő melltartóval. (Mindkettő fémesen csillog, és a bugyi hátulja, meg a melltartó eleje - ahol a két kosár összeér-Swarowski kristályokkal kirakott.) Szép, feszes, közepes sárgadinnye méretű melleim ettől még jobban megemelkedtek, igazán szexi hatást keltve. A csuklómra arany karláncot csatoltam, majd belebújtam mélyen kivágott, vérvörös ruhámba. Szőke hajamat lazán feltűztem, egy pár cseppet tettem magamra a kedvenc (tüsfürdőmmel megegyező illatú) parfümömből, felvettem a piros, tűsarkú, kedvenc nyári cipőmet, fogtam a kocsikulcsot, telefont, meg a pénztárcámat, és már ugrottam is be a Mercibe, lévén, hogy 19:50 volt. Egy non-stop-ban még megálltam egy üveg gyümölcsös pezsgőért, és 20:00-kor csöngettem Atinál. Mosolyogva nyitott ajtót, de meglepődött, hogy csak én mentem. Nyelt egy nagyot, és beljebb inviált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2012. 09. 18. kedd 16:57
van folytatása ?
#4 Rinaldo 2012. 09. 18. kedd 13:09
Ez se semmi kurva.
#3 genius33 2012. 09. 18. kedd 10:12
Elég gyenge :(
#2 cervelo 2012. 09. 18. kedd 07:49
Nem nagy duranás.
#1 Törté-Net 2012. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?