A+ A-

Extrém helyszínen...

...úgy történt, hogy egy fantasztikus hétvégét tölthettem el egy csodálatos nő társaságában, Budapesten. Ez alatt a két nap alatt, sok izgalmas dologban volt részem, melyeket most megosztok veled: Szombaton reggel indultunk. Kivonszoltuk csomagjainkat és felszálltunk az IC - re. Bágyadtan és álmosan foglaltuk el helyünket. Elkényelmesedtünk, behúztuk a függönyt és egymásra borulva próbáltunk alvásba merülni. Nem jött össze!
Kellemesnek alig mondható zene rázott vissza bennünket a "felszínre". Mire több nyelven is végig hallgattuk a vonat útvonalát és bepillantást nyerhettünk a büfé kocsi szolgáltatásaiba, már egyáltalán nem tudtuk lecsukni a szemünket. Ott ültünk egymáshoz húzódva, csendben. A vonat kényelmesen, csendesen zakatolt velünk, suhant a táj. Egészen felmelegítettük egymást. Én reggelente amúgy is érzékenyebb vagyok, és ha kellemes meleget érzek, általában merevedésem van. Ez most sem volt másképp.
Ahogy egymást karolgattuk, lassan dagadni kezdett a nadrágom. Mivel Ő alacsonyabb nálam, így jól láthattam, amint pici has trikójának, kerek kivágása, láttatni hagyja gömbölyű melleit. Ott szuszogott a vállamon és én csak bámultam azokat a csodálatos melleket, hogyan emelkednek és süllyednek. Egyre csak nőtt a... lelkesedésem.
Kezemmel apró mozdulatokat tettem, hogy közelebb kerüljek a labdácskákhoz. Feljebb húzódtam és alkaromra fektettem őket. Ahhh... isteni érzés volt. Bőrömhöz simultak a kerek mellek és minden levegővételre feszesebbé váltak. Nadrágomon, már eltitkolhatatlanul látszott, hogy odabenn valaki nagyon ki akar jönni, ezért kicsit féloldalt helyezkedtem. Ahogy ott ficeregtem a könyöke két lábam közé csúszott.
Éreztem, amint megfeszül teste. Bőrén érezte lüktető botom keménységét és egy pillanatnyi habozás után, finoman odanyomta hozzám. Hmmm... tudtam, hogy érzi a bennem tomboló vágyat és bíztam benne, hogy nem fog ellenkezni ha próbálkozom.
Kézfejemet becsúsztattam hóna alá és lassan, nagyon lassan kifelé, mellbimbója felé kezdtem húzni. Amíg Ő könyökével merev farkam masszírozta, én akadály nélkül csúsztattam kezem feszes mellére. Halkan felsóhajtott, mikor mutató és hüvelyk ujjam közé fogtam peckes mellbimbóját és gyengéden megszorítottam. Becsukta szemét de hirtelen ki is nyitotta és szabad kezét az enyémre tette. Megálljt parancsolt mozdulatomnak s kezemet elszakította melléről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (157 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 02. 9. kedd 08:19
Nem rossz.
#8 genius33 2013. 03. 22. péntek 10:23
Hm, nem is rossz smile sőőőt...
#7 Szsz 2003. 01. 22. szerda 20:03
Az IC- van fülke? Mert amivel én járok, azon nem szokott lenni.
#6 LaLa 2003. 01. 17. péntek 10:34
Egész Jó volt de ezek a homokosok nem kellettek volna! Azért 8 pontot megérdemel!
#5 Béla 2003. 01. 16. csütörtök 09:26
Na végre egy igazán jó, életszerû sztori... De megtanulhatnátok már, hogy a "tangálya" az a tanulóhajó, a "tangája" meg valakinek a pici bugyija... Ja, hogy a winword csak az elsõt ismeri? Arról nem tehetünk... :-)
#4 LinkViki 2002. 11. 12. kedd 18:57
Vikiy én lennék!
#3 Vikiy 2002. 07. 22. hétfő 10:12
szivesen kipróbálnám,jó kis történet.
#2 iktegyan 2002. 03. 28. csütörtök 01:47
Nekem sem kellett egyéb segédeszköz ahhoz, hogy a gecimet a hasamra spricceljem.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?