A+ A-

Napsugár

Mintha a mobilom csörögne. Lehet, hogy csak álmodom, de újra csörög. Tapogatózva keresem a franciaágyon, sötét van. Már harmadszor csörög, mire megtalálom. Felveszem.
- Szia én vagyok. Mondja egy halk női hang.
- Most ment el, ha van kedved, jöhetsz. Szeretlek nagyon.
- Háromnegyed óra múlva ott vagyok. Mondtam én.
- Puszi, szeretlek.
Ránézek az órámra éjfél múlt öt perccel.
Gyorsan öltözködök, felkapom az előre kikészített öltönyömet, kötöm a nyakkendőt, húzom a cipőmet. Kilépek a folyosóra, arcomba mar a januári szél. Hideg van, csikorgóan hideg. És a garázs felé menet eszembe villan hova is megyek. Eszembe jut az első titkos randink, amire furcsa módon, egy nyilvános helyen, egy termálfürdőben került sor. Külön mentünk be, nehogy összefussunk valami ismerőssel. Aztán hamar egy szabadtéri meleg-vizes medencében találtuk magunkat, ahol csak ketten voltunk, és a jótékony gőz mindent eltakart.
Kijárok a kocsival, elindulok. Már sokszor lejátszottam ezt az utat fejben, így nem okoz problémát a 40 Km. Az út száraz csak a szél fúj. Hamar odaérek, lassan elhajtok a kertes házuk előtt, és a háztól kb. 200 m-re az egykor szebb napokat látott bár előtt leparkolok. Megkerülöm az egész utcatömböt, nehogy valami éjjeli bagoly szomszéd kiszúrja, hogy idegen jár a birtokon. Minden rendben, csak a szél fúj és a kutyák ugatnak. Odaérek a kertkapuhoz, már nyílik is a bejárati ajtó és árnyékként suhan oda hozzám. Beenged az udvarba és már bújik is hozzám. Hosszan és hevesen csókol, miközben terel be az ajtón. Hangtalanul át a nappalin, be a hálószobába. Kattan a zár, kulcsra van zárva az ajtó. Kicsit megnyugszom, simán bejutottam. Ekkor nézem mi is van rajta. Gyönyörűen és szolidan sminkelve, kevés szemfesték és szájfény. Háziköntösben van. Miközben csókolózunk, kibontom a kötőjét és lassan lefejtem róla. Alatta csak melltartó és egy tangabugyi van.
-imádom, ha egy pasi öltönyben szeretkezik. Mondja, és elkezdi kigombolni a nadrágomat. Ügyesen és gyorsan csinálja, miközben én a melltartóján matatok. Sikerül kikapcsolni és már repül is a sarokba. Megsimogatom gyönyörű melleit miközben már ő is megszabadított a nadrágomtól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 26. szerda 05:02
Nem rossz
#6 atti78 2012. 09. 15. szombat 10:36
Jó csak rövid.
#5 x124 2012. 09. 8. szombat 19:46
Rövid.
#4 papika 2012. 09. 8. szombat 17:20
Volt már jobb is.
#3 genius33 2012. 09. 8. szombat 13:11
Annyira nem volt ütős.
#2 Rinaldo 2012. 09. 7. péntek 10:00
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2012. 09. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?