A+ A-

Kolléganőm

Egy jó ideje dolgozunk együtt de csak az elmúlt hetekben jöttünk rá, hogy nem vagyunk közönbösek egymás iránt. Ugyan 10 év különbség van közöttünk de mindíg is izgatotta a fantáziámat és láthatóan ő sem volt elutasító a sármom iránt. Ő házas és van egy gyermeke is mégis úgy érzem, hogy közel sem élte ki magát és ez jó remény volt nekem.
Az elmúlt időben folyamatosan szexin és lengén öltözött és ahogy észrevettem produkálta is magát nekem. Mindíg úgy dőlt vagy hajolt, hogy én is lássan a papírokat bemutatásra mindíg finomat tette le az asztalomra méghozzá úgy, hogy belátást engedett a melleire. Nem értettem, hogy egy ilyen szexi adminisztrátort, hogy nem elégít ki a férje. A helyében lesném minden kívánságát.
Mindenesetre történt egyszer, hogy kettesben maradtunk az irodában a többiek leléptek. Sok volt a meló és az elmúlt időszak is stresszes volt. Ültem és dolgoztam amikor hangokat hallottam a szomszéd irodából, az ő irodájából. Hallottam ahogy veszekszik a férjével a telefonon keresztül Kénytelen voltam átmenni és mikor letette a telefont be is léptem az irodába. Látszott, hogy sírt de még így is gyönyörű volt. Közelebb léptem hozzá és megkérdeztem, hogy mi a baja. Erre ő odalépett hozzám és átölelt. Ecsetelte, hogy milyen rossz helyzetben van, hogy válságban a házassága. Leültünk a kanapéra és hagytam, hogy kibeszélje magából a dolgot. A végén már nem sírt de még mindíg könnyes volt az arca. Letöröltem az ujjammal és ekkor találkozott a tekintetünk.
Tudtam, hogy itt elvesztünk és, hogy nincs kiút. Közelebb hajoltam az arcához de még mielőtt megcsókoltam volna hagytam, hogy ő tegye meg az utolsó lépést. Meg is tette. Egy csókban forrtunk össze és olyan szenvedélyesen gabalyodtunk egymásba, hogy olyan volt mintha egymásnak teremtettek vona minket. Lekerült mintkettőnkről a felső és a hamarosan az alsó is. Csókolgatni kezdtem a melleit majd a nyakát és közben a kezemmel a lábai között matattam. Felsóhajtott és éreztem miközben kezemmel a gerincét simogattam, hogy jó úton haladok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 08. 27. szerda 06:03
Nagyon gyenge.
#6 A57L 2014. 01. 7. kedd 06:24
Elmegy.
#5 papi 2013. 05. 16. csütörtök 07:47
Nem nagy durranás
#4 Rinaldo 2012. 08. 28. kedd 13:39
Lehetne jobb is.
#3 XXIII.István 2012. 08. 28. kedd 09:15
Mindkét mai frissítés hemzseg a gépi fordítás hibáitól!
Persze a még nagyobb hiba, hogy ha valaki más írását közli fordításban - akkor igazán illik megjelölni a valódi szerzőt!!!
#2 cervelo 2012. 08. 28. kedd 08:39
Nem egy nagy durranás.
#1 Törté-Net 2012. 08. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?