A+ A-

A bevásárlólista

Hát, ez az első történetem, remélem tetszik a végeredmény :P az építő kritikával meg ne kíméljek :D
Történetünk egy csípős, téli, szombat hajnalon indul, mikor is a reggelihez kellő alapanyagokért leugrottam a közeli kisboltba. Miután felkeltem, felöltöttem magamra a köntösömet, és próbáltam elhessegetni a magányomról szóló gondolataimat, melyek már hetek óta kínoztak - fél éve nem volt pasim... Ez álmaimban nem így történt, nagyjából minden éjszaka vad, erotikus fantazmagóriáim voltak, s ennek eredményeképp általában sátor alatt ébredtem. Ma sem volt másképp, így hát könnyítettem magamon, s utána sikerrel jártam elhagyatottságom elfelejtésében, majd pedig beöltöztem a hideg ellen, mégiscsak, a január megköveteli a réteges öltözködést. Összeírtam, mit is kéne vennem, majd kiléptem albérletem ajtaján, egyik kézben a kulcsokkal, másikban meg a szatyorral. A lakás nem volt túl nagy, de egyedül élni tökéletesen megfelelt. Csendes környék volt, nyugodtam tudtam tanulni itt - persze csak ha nem az egyetemi könyvtárban töltöttem az egész napomat, ami elég gyakran megesett.
A panelből kiérve megcsapott a dermesztő hideg szél, éreztem, hogy egyből kezd pirosodni az arcom. Jól látható, gőzös párát lehelve igyekeztem az öt perc sétányira lévő közért felé a sötétben. Kihaltak voltak az utcák, csak a szemeteskocsi és a néhány korán kelő nyugdíjas zavarta meg az amúgy tökéletes némaságot. Tudomást sem véve róluk megérkeztem. Betérve a kiskereskedésbe - ami egyébként egy tömbház földszintjének sarkán kapott helyet - azonnal átjárt a kellemes meleg. A bejárat melletti fogasra letettem kabátomat, és sapkámat, de a sálat hagytam. Miközben a havat próbáltam letakarítani cipőmről, az ismert protokoll szerint köszöntöttem az eladót, Magdikát, azt az idős hölgyet, akié a kicsiny bolt volt:
- Szép jó reggelt, Magdika!
Igazán megkedveltem a hónapok során, a fiatalos lendülete és humora mindig feldobott. Soha sem engedte, hogy "lenénizzem", és még a magázásért is küzdenem kellett.
Viszont mikor átázott lábbelimről a pult felé pillantottam, azt üresen találtam. Furcsa - gondoltam - ilyen még nem fordult elő. Beljebb mentem hát, és az egyik fém polcszerkezeten kezdtem kopogni, a nagyobb hangerő végett. Meglepetésemre, mikor kinyílt a raktárul szolváló hátsó kis helység ajtaja, egy húsz év körüli srác lépett ki. Gyorsan végigmértem, nem akartam, hogy észrevegye, mennyire meresztem a szemem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 04. 28. hétfő 05:44
Jó lett.
#6 szuszoka199601 2014. 03. 25. kedd 18:05
#5 chrisqueer 2012. 09. 23. vasárnap 17:35
folytatást nem terveztem, de örülök, hogy tetszik nektek *3*
#4 v-ir-a 2012. 08. 26. vasárnap 21:53
nagyon jóóóóó jöhet a folytatás smile
#3 AlexHun 2012. 08. 24. péntek 14:56
Szép történet....
#2 tenzin 2012. 08. 24. péntek 00:41
remek
#1 Törté-Net 2012. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?