A+ A-

Első orgazmus

Még kisgyermek voltam, amikor apámhoz és újdonsült feleségéhez kellett költöznöm. Egy nagy családi házban éltünk négyen, apám, felesége, a lánya Fruzsi és én.
Évekig éltünk négyen, akár egy igazi család. Mostohatestvéremmel sokáig öltözködtünk egymás előtt, kisebb korunkban együtt is fürödtünk. Aztán ahogy kezdtünk felcseperedni, egyre kevesebbszer meztelenkedtünk egymás előtt, végül már kiküldött a szobából, ha át akarta venni a felsőjét.
Tizenhét voltam, amikor nyáron óriási meleg volt, és kitaláltuk, hogy vízzel hűtsük magunkat a kertben. A füvet fellocsoltuk, így az is adott egy kis enyhülést a kánikulában, felfújtam a gyerekkori játékmedencénket, teleengedtük hidegvízzel és alsóneműre vetkőzve belevetettük magunkat. A nyári forróság azonnal viselhetőbbnek tűnt. Hosszan beszélgettünk magánéletünkről, hogyan telnek mostohatestvérem pasi mentes napjai, kérdezett az én barátnőmről, akivel éppen azelőtt kezdtünk el randizgatni. Mivel roppant módon érdekelt, és már akkor csodálója voltam a női nemnek - zárójelben jegyzem meg, melyik férfi nem az? - rákérdeztem, hogy Ő együtt volt-e már a barátjával. Ő vonakodva először, mint aki nem is akar válaszolni, elfojtott hangon sóhajtott.
- Még nem.
- Semmi nem történt még? - kérdeztem.
- Hát végül is történt. Szeretkezés nem volt, de én kézzel csináltam neki.
- És neked milyen volt?
- Eleinte különös, kicsit furcsa, de mikor láttam, hogy tetszik neki, akkor már bátrabb lettem.
Ebben a pillanatban vettem észre, hogy a fürdvíztől nedves pólója két pontban hegyesen kiállt. Mivel én még csak apám magazinjaiban láttam csupasz női mellet, meg persze Fruzsi cicijeit kiskorunkban, pillanatra meglepődtem, hogy előttem mered két kifejlett gömböjű női mell, melyek átderengtek nedves pólójának szövetén. Elkalandozott a gondolatom, milyen lehet az érintésük, biztosan feszes és ruganyos, a tenyeremet épp kitöltené. Szemeim végigszaladtak napbarnított vékony derekán, egészen a csípőjég. A csontja enyhén eltartotta bőrét, rajta vékony pántú egyszerű fehér bugyi, melyet jobban megfigyelve láthattam pirosasan átderengő nőiességét. Teljesen megfeledkeztem önmagamról, és a külvilágról. Fruzsi csicsergő lágy hangja ébresztett éber kómámból. Mélyen a szemébe néztem, amitől hirtelen elakadt a hangja, és meredten kérdőn tekintett vissza rám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 04. 12. szombat 06:33
Aranyos, de folytatni kellett volna.
#7 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:35
Fincsi sztory. smile
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 18:25
Elég jó.
#5 atti78 2012. 09. 2. vasárnap 11:36
Szép smile
#4 Mikey 2012. 08. 24. péntek 18:25
Nahát, Rinaldo még nem írta lebigen bölcs meglátásait! nyes
#3 cervelo 2012. 08. 24. péntek 09:37
Hát jöjjön a folytatás is.
#2 cityoftroy 2012. 08. 24. péntek 09:10
wink Aranyos wink
#1 Törté-Net 2012. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?