A+ A-

Osztálykirándulás - a kezdet

Nem is tudom hogy hol kezdjem......
Talán ott hogy 18 voltam mikor elmentünk az utolsó középiskolás osztálykirándulásunkra az osztályommal. Megszokott buli volt tudtuk, hogy általában milyen lesz előre a menetrend. Ami abból állt általában, hogy dugiban majd iszogatunk a barátnőimmel és majd biztos flörtölgetni fogunk a srácokkal.
Mindig megvolt, hogy ki az osztály hivatalos kanja, bár ezt csak magunk között szoktuk megbeszélni. De mi csajok nem nagyon tekintettük a srácokat partnernek mert mi már éreztük magunkon hogy kezdünk egyre inkább nővé válni, míg a srácokon alig láttunk némi változást...néha láttuk egy két srácon hogy valami dudorodik a nadrágja elején, akkor mi mindig kuncogtunk hangosan ...szóval ez a történet ekkortájt történt. Nem mondhatom hogy csupán kitaláció lenne, de azt se hogy minden egyes eleme úgy történt meg ahogy mindezeket a sorokat leírom.
Szóval 3 napra indultunk az osztályfőnökkel (későbbiekben lásd off.) nem jött velünk kísérő tanár mert a buszsofőr egy diáktársunk apja volt így igazándiból csak az off volt aki velünk volt.
Első nap a kötelezőnek szánt uncsi kirándulások helyett rábeszéltük az off - t hogy menjünk inkább a strandra, mert úgyis olyan dög meleg van és senkinek sincs kedve befülledni a városban. Így lementünk a közeli strandra és belevetettük magunk az önfeledt hülyéskedésbe.
A csajokkal elhatároztuk már jó előre hogy utána nézünk azoknak a meredező nadrágoknak . S elhatároztuk 4en csajok hogy azt a kiszemelt néhány srácot leteszteljük, hogy valóban meredező farokkal rendelkeznek már. Az egyik sráccal elkezdtünk birkózni a vízben, mintha csak játékosan civakodnánk vele a vízben..
próbáltunk minél többször minél közelebb kerülni hozzá.. - s próbáltam időnként úgy mozdulni hogy akaratlanul a farkához érjek. Ő meg időnként elkapott minket és hol előröl hol hátulról megszorított engem hogy ezzel állja a támadásaimat. de volt néhány pillanat mikor telibe kaptam el a farkát és néhány másodpercre már megmarkoltam a srác addigra merevedő farkát...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2012. 09. 11. kedd 14:11
izgalmas volt smile
#4 Amnada 2012. 08. 23. csütörtök 16:26
nagyon ok a sztori
#3 Rinaldo 2012. 08. 23. csütörtök 14:24
Na a hülye picsa megkapta a magáét jól seggbe baszták 2-szer is.
#2 cervelo 2012. 08. 23. csütörtök 07:28
Érdekes.
#1 Törté-Net 2012. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?