A+ A-

Erotikus szakmák 5. rész - A hajókertész

Leginkább azt szerette, ha sikerült alaposan elhúzni az időt - kockáztatva a mindent látó kapitány összevont szemöldökét, ami felért egy mennydörgéssel -, s a vendégek már az asztaloknál ültek, amikor megjelent, és néhány szál friss virágot helyezett minden egyes asztal közepén lévő karcsú vázába.
A bármilyen kort képviselő nők ilyenkor mind egyformán viselkedtek: mosolyogtak, és hálás pillantást küldtek felé. Ő diszkréten meghajolt, és mindenkinek egyenként a szemébe nézve mosolygott, s egy pillanat múlva a következő asztalhoz lépett.
Nemcsak a vágott virágok tartoztak a fennhatósága alá - bár kétségkívül az volt a leglátványosabb része a munkájának -, hanem a hajó minden zegzugába telepített növények gondozása is hozzátartozott nap teendőihez. Egy-egy verőfényes napon, amilyennek százból legalább kilencvenkilencet jellemezhetünk, mire végigjárta mindet, megöntözte, ellátta tápsóval, letörülgette a poros leveleket, apró ollóval levágta az elszáradni készülőket... már kezdhette is elölről. Körútja során kis kitérővel mindig útba ejtette a napozóteraszokat - bár ott nem találhatók növények -, és minden alkalommal betért a negyedik emeleti, hangulatos bárba, ahol késő délutántól egészen a beteljesülésig szingli nők várakoztak aznapi betevőjükre.
- Legyen olyan kedves! - hallotta az egyik keskeny folyosón.
Készségesen megfordult, mint mindig, ha női hangot hall. Egy vendég valami rejtélyes okból nem tudott bemenni a kajütjébe.
- Máris hölgyem! - készségeskedett a hajókertész, és biztos volt benne, hogy kijár egy kis borravaló a segítségért.
Szeme sarkából a nőt mérte fel - gondolta, ez természetben is leróhatná a háláját -, miközben szándékosan sokat bíbelődött az elektromos zárral. Nehogy azt a látszatot keltse, mintha olyan egyszerű lenne!
Úgy tárta ki a keskeny ajtót, hogy a nő csak oldalazva, a melleit hozzádörzsölve férjen be mellette.
- Íme hölgyem, parancsoljon!
Várakozott, mert ilyenkor két dolog következhetett: némi aprópénz a kézitáskából, vagy egy ital-meghívás, ami közben a nők feltétlenül át akarnak öltözni... A harmadik lehetőségre nem számított, így váratlanul érte a "köszönöm"-mel egyidőben becsukódó ajtó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 01. 16. csütörtök 05:11
Elmegy.
#7 Ulysses 2013. 11. 30. szombat 23:20
Van stílusa, meg kell hagyni! Képzelem, hogy sokakat irritál a nyers valóságábrázolás. Ám ettől még maga a történet remek munka!
Ismét egy példa, hogy a szavazatok átlaga köszönő viszonyban sincs a mű valós értékével. Ezt lehet olvasni! Nem vágnak orrba a hibák, az ügyetlen szóismétlések. A karakterek elevenek. Ha lesz időm, a többit is elolvasom.
#6 genius33 2013. 03. 15. péntek 09:46
Nemrossz smile
#5 Rinaldo 2012. 08. 22. szerda 13:50
Lehetne jobb is.
#4 gyuri0926 2012. 08. 22. szerda 08:40
Gyengécske
#3 cervelo 2012. 08. 22. szerda 07:31
Humor ok.
#2 tiborg 2012. 08. 22. szerda 00:45
Vicces???Nem,de rovid es a 'sorozat"-ba beillo.
#1 Törté-Net 2012. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?