A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 5. rész

Kolléganőiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi "különös", legalábbis a szex terén nem. A következő hétfő reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középső ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam győződni róla, hogy tényleg nem vett bugyit - mondom, miután megtörtem a csókot. - Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!- súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettől kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a sliccemet, mikor elindulok a szobám felé, és nem is szólok többet.
Kicsit elgyengült térdekkel állsz még néhány másodpercet a fénymásoló mellett, aztán folytatod a munkádat. Nehezen megy a koncentrálás, állandóan a szavaim járnak a fejedben: "nem fogom kímélni magát!" Képzeletedben vadabbnál vadabb képek váltják egymást, de mindegyikben nagy szerepe van annak a kemény faroknak, amely korábban a kezedben volt. Estére a puncid már folyamatosan nedves, alig várod, hogy behívjalak a szobámba. Nyolc óra körül végre hallod, hogy hívlak.
Ahogy belépsz az ajtón meglepődve látod, hogy nem ülök az asztalomnál. Váratlanul érzed, hogy mögötted vagyok, két karodat durván hátrarántom és egy szempillantás alatt összekötözöm őket.
- Már nagyon vártam erre! - mondom és meglepetésedre bekötözöm a szemeidet is. -- Ma este szükségem van a pinájára. Fontos hogy jó nedves legyen. Érti?! - és teli tenyérrel teljes erőmből rávágok a fenekedre.
- IIIIgen - nyögöd ahogy a hirtelen fájdalom után magadhoz térsz. Érzed, ahogy vezetlek a szobában, úgy gondolod, hogy az ajtóval szemközit falhoz. Mivel nem látsz semmit, csak az bőrödre tudsz hagyatkozni, és az bőven küld visszajelzéseket Neked. Érzed, ahogy felhajtom a szoknyádat, és egyre szorosabban körbetekerlek egy legalább kétujjnyi vastag kötéllel. Kezeid továbbra is a hátad mögött vannak összekötve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 9. vasárnap 08:14
Joóooo
#6 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:13
Egész jó.
#5 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 06:00
nem semmi,de a masina kimaradhatott volna. Elkepzelhetetlen egy ilyen kuro masina....a szogek... az osszepasszitas...stb...teljes kozremukodessel is lehetetlen. Kikotve pedig abszurdum!!
#4 Rinaldo 2012. 08. 22. szerda 13:43
Elég nagy ribanc a csaj,mindent büntetlenül megtesz a munkáért és engedi szét kúrni a pináját és seggét.
#3 gyuri0926 2012. 08. 22. szerda 08:48
nem szeretem az eröszakot, a faszimádók önként is basznak
#2 cervelo 2012. 08. 22. szerda 07:33
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2012. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?