A+ A-

Az utolsó beteljesülés

Ez a történet egy lányról és egy fiúról szól, akik amellett, hogy kiválóan megértették egymást és szívesen ápolták egymás lelkivilágát, olyan hatással voltak egymás testére, mint amit még soha más iránt nem éreztek és talán soha nem is fognak a jövőben sem. Ha egymással voltak, vagy csak beszélgettek a neten keresztül, a szex puszta nyers gondolatától is izgalomba jöttek, és amint beszélni kezdtek vágyaikról, álmaikról, gondolataikról, máris működésbe lépett a szervezetük és csillapíthatatlan, kielégíthetetlen vágyat éreztek egymás iránt. Néhányszor úgy alakult az életük, hogy egymásé lehettek és felejthetetlen órákat töltöttek egymás testének felfedezésével, kielégítésével.
Az élet azonban úgy hozta, hogy külön utakon folytatják, és csak barátok maradnak. A fiú elfogadta a lány döntését, hiszen mindennél fontosabb volt számára a lány boldogsága, melyet ő nem tudott megadni neki. Hosszú gondolkodás után kitalálta, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a lány számára, mellyel érzelmeiket elzárhatják bizonytalan időre, de barátságukat megőrizhetik továbbra is. De erről majd később. Találkozót kért hát a lánytól és titkon azért abban reménykedett, hogy most, amikor végre minden körülmény nyugodt, nem kell titokban találkozni, nem leskelődnek az ismeretlenek, nem kell dideregni az autó hátsó ülésén, akkor egy utolsó felszabadult együttléttel zárhatják le a múltat, immár végérvényesen. Ez a történet arról a lányról és fiúról szól, akit Picurnak és Manónak hívnak.
Napok óta izgalommal várja Picur és Manó a megbeszélt találkozót, s bár nem beszélnek róla, Manó azért titkon reméli, hogy összejön végre a lehetőség, hogy újra egymásé lehessenek. Még egyszer, utoljára. Manó gondosan felkészült, egy sor meglepetéssel indult útnak Picurhoz. Útközben számtalanszor lejátsza a fejében az eltervezett napot, próbálja csiszolni a Picurnak szánt becéző szavakat, amitől kedvese mosolyra fakad. Picur mosolya egyedülálló, angyali, és ha Manó ezt látja, az minden szenvedésért, lemondásért kárpótolja. Manó végre ott áll az ajtó előtt és megnyomja a csengőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 11:13
Picúr és Manó aranyos becenevek.
#7 imohos 2012. 08. 18. szombat 11:14
Hát, jobb is lehetne
#6 v-ir-a 2012. 08. 17. péntek 23:06
"S hogy mi volt az? Szerintem számotokra nem jelentene semmit, az csak kettőjükre tartozik.
Ti úgyis csak a szex miatt olvastátok el ezt a történetet."
ez a 3 mondat fájt egy kicsit...és számomra elrontotta az egészet:-(
#5 Rinaldo 2012. 08. 17. péntek 12:49
Nagyon csodás volt,a hogy az utolsó együtt létett felejthetetlené tették.
#4 gyuri0926 2012. 08. 17. péntek 09:43
Inkább szelídíts cápákat továbbra is
#3 lobogos 2012. 08. 17. péntek 07:59
Mano es Picur. smile
#2 cervelo 2012. 08. 17. péntek 07:21
Elmegy
#1 Törté-Net 2012. 08. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?