A+ A-

Swinger a parkolóban 3. rész - Férjem üdvözlése

Ili nedves ajkai le - fel csúszkáltak Zoltán kemény farkán. Mélyen leengedte a szájüregében,egészen hátra a mandulákig,miközben erősen szívta vágyának megtermett darabját.
Izgatottságától egyből átnedvesedett tangája,amikor barátnője meghívta,hogy személyesen is bemutassa férjének,aki ma tért haza hosszas svájci munkájából. A lányok egyedüli ajándékkal készültek elkápráztatni a férfit,már előre felajzotta hogy ma este végre előadhatják a férfinak erotikus meglepetésüket.
Zoltán,az ötvenes szállodalánc tulajdonos,jóképű,vidám,nagyon barátságos férfi. A koránál jóval fiatalosabban nézett ki és úgy is gondolkodott.
Majd húsz éve voltak együtt Nettivel,akivel meglehetősen rázósan indult a kapcsolatuk de végül is szerelmük győzedelmeskedett.
Akkoriban szexuálisan eléggé konzervatív életet éltek és azt hitték ez így lesz örökké. Aztán egy kellemetlen adósság,meglehetősen bizarr rendezése minden területen megváltoztatta életüket. A sötét emlék hatására nyíltak meg teljesen egymás előtt és rájöttek a szex számukra a szabadosságot,a változatosságot és a felfedezés örömét jelenti. Azóta teljesedett ki igazán szerelmük és feltétlen bizalmuk,egymás iránt.
Sokat tudott a házaspárról,mivel megismerkedésük óta naponta beszélnek Nettivel hosszasan telefonon. Amint pedig idejük engedi személyesen találkoznak. Egy vacsora vagy koktélozás közben órákig dumcsiznak,majd általában,a testi örömöknek adják át vágyakozó érzékeiket.
Rövid idő alatt lettek igazi testi - lelki jó barátnők.
Zoltánnak együtt mesélték el, telefonon,közös szex kalandjaikat és megbeszélték hogy amint hazaér gruppen partit rendeznek,egyenlőre hármasban.
A vacsi után a nappaliban Nettivel közösen sztriptízeltek a kiéhezett férjnek,amiből első élvezetig tartó leszbi show kerekedett,amit már a hatalmas hálószoba baldahinos ágyán fejeztek be.
Közben a férfi is megszabadult ruháitól és álló fasszal csodálta az egymásba fonódó női testek kielégülését,hogy a második menetben már Ő is aktív szereplője lehessen játszadozásuknak.
Amint kicsit csillapodott a lányok kielégült testének vibrálása,rögvest a férfi ágaskodó farkára cuppantak, hogy aztán egymás szájába adogatva szopják azt.
Netti az izmos, szőrös lábak közt feküdt, a golyókat és a combok tövét nyalogatta. Hüvelyk és mutatóujjával erősen szorította a kőkemény farok tövét,hogy barátnője könnyedén engedhesse forró torkába.
A férfi nagyon vágyott már a lányok kényeztetésére. A leszbizésük alatt figyelnie kellett magára,nehogy elélvezzen az izgató testek játékától.
Élvezettel tapasztalta hogy milyen könnyedén engedi mélyen szájába a lüktető farkát,újdonsült barátnőjük. Felesége ujjai gyűrűként fogták satuba vastag rúdját,lent egészen a tövénél,ami most sokat segített hogy minél tovább élvezhesse nyálas ajkaik kényeztetését.
Milyen csinos,szexi nő ez az Ili,pedig már túl van a negyedik x - en,mégis igen kívánatos, állapította meg amikor megpillantotta. Alacsonyabb mint képzelte,de arányosan formás minden porcikája,látszik hogy fordít időt teste karbantartására. No meg azok a méretes mellek ahogy hegyes bimbóikkal nyalogatásra kínálták magukat,amikor pináikat dörzsölték egymáshoz az előbb a csajok.
Ellenállhatatlan vágyat érzett hogy megtapogassa a csüngő halmokat.Be is csúsztatta kezét a mellette négykézláb terpesztő lány combjai közt előre az ütemes szopástól ringó mellekig. Felváltva masszírozta,hol az egyiket,hol a másikat. Nagyon jó fogás esett a feleségénél nagyobb ciciken.
Netti meglátta amint férje csöcsörészi barátnőjét. Kihúzta a faszt a lány szájából és merev nyálas makkjával csapkodni kezdte a nő sötétbarna bimbóit. Férje felváltva tartotta farkának ütéséhez,a ráfröccsenő nyáltól és a kicsapódó elősperma cseppektől egyre síkosabb melleket.
A kemény fasz ütéseitől a szőke nőben rohamosan fokozódott a kéj. Combjait egyre nagyobbra nyitotta.
A férfi elbűvölve nézte,a szeme előtt szétnyíló húsos csillogó szeméremajkakat,a felül tátongó hüvely bejáratát amint az ütemesen összehúzódik,majd újra kitárulkozik,miközben kéjnedvek cseppjei indulnak hogy végigcsorogjanak a szeméremajkak völgyében és eláztassák az éppen előbukkanó csikló borsónyi búbját.
Bedugta ujját a tátongó lyukba. A pina alsó falán rutinosan kereste meg a nő ezernyi idegvégződését egyesítő piciny pontját. Mintha markolná úgy fogta kezébe az egyre izgatottabb puncit. Tenyerét az egyetlen vékony csíkot meghagyó,fazonírozott szeméremdombra szorította,közben a lucskos lyukban matató ujjával erősen nyomogatta a vágyfokozó dudort.
Ili azonnal hevesen reagált a tapasztalt férfi érzéki ujjazására. Hagyta kicsúszni az eres faszt ajkai közül. Combjait a legnagyobbra tárta,majd felsőtestét felemelve a férfi öléből,pinájával a lepedőre préselte a kéjét felturbózó erős kezet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sipospista 2016. 10. 5. szerda 10:55
Tetszik
#12 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:38
Nem rossz.
#11 papi 2013. 04. 19. péntek 05:47
Szerintem is nagyon jó
#10 Shavo 2012. 10. 27. szombat 10:08
Jó szerintem is.
#9 cervelo 2012. 10. 25. csütörtök 20:53
Nem rossz.
#8 x124 2012. 10. 25. csütörtök 18:48
Jó!
#7 genius33 2012. 10. 25. csütörtök 07:34
Nemrossz smile
#6 Rinaldo 2012. 10. 25. csütörtök 07:19
Jó a történet.
#5 Shavo 2012. 08. 27. hétfő 17:59
Jó tetszik. smile
#4 lobogos 2012. 08. 16. csütörtök 14:05
joooo
#3 cervelo 2012. 08. 16. csütörtök 07:58
Az én feleségemnek miért nincs ilyen barátnője?Bár a feleségem sem ilyen.A történet jó.
#2 Rinaldo 2012. 08. 16. csütörtök 07:21
Ki elégitették a férjet.
#1 Törté-Net 2012. 08. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?