A+ A-

A Büntetés

Hogy az a jó élet rakja telibe! Szaladt ki Tom száján a visszafojtott káromkodás!
Dühösen csapta le mobilját az anyósülésre.
Most mehetek vissza a munkahelyre - dühöngött magában - legalább egy óra, amíg helyrehozza a beosztottja által elkövetett szarvashibát. A frissen feltálalt vacsorát elfelejtheti, és tudja, hogy Angelica egész nap a péntek esti közös programra készülődött. Gyönyörűen kisikálta a lakást, kora reggel feltette a húslevest, áthúzta az ágyat frissen vasalt, ropogós ágyneművel, korán leszaladt a henteshez, hogy a legszebb húsokból válogathasson urának, pontos időzítéssel kezdett hozzá a vacsora elkészítéséhez és az aprósütemény szaggatásához, hogy pontban 7 - kor, minden frissen, forrón kerülhessen az asztalra, hogy aztán még kényelmesen legyen idő egy jó kávéra, egy együtt elszívott cigire és egy közös tussolásra mielőtt indulni kell a megbeszélt színházlátogatásra. Szegénynek nagy csalódás lesz, hogy hiába akart tökéleteset alkotni, a végeredmény maximum egy sebtében befalt, mikróban melegített, zama tát vesztett vacsora, egy kapkodó öltözködés, és egy kényszerűen feszengő, "alig várom, hogy vége legyen, és mehessünk a francba" hangulatú színházi est. A szeretkezés persze ilyen hangulatban felejtős.
- Mentsük az estéből, ami menthető - nyúlt Tom a telefonért.
- Szia, Kincsem, sajnos beütött a mennykő az irodában, legalább két órával érek később haza a tervezettnél. Ne aggódj a vacsora miatt, tudod, hogy akkor sem baj, ha nem olyan lesz, mint frissen lett volna. A színházat elfelejtjük, helyette beülünk a kádba, talpig habbal borítva, és kimasszírozhatod belőlem a feszültséget. Ne hagyjuk, hogy elrontsák az esténket, ígérem, tartalmasabb lesz az éjszakád, mintha a színházban feszengtünk volna! Igyekszem haza. Csók Drágám!
Bő két órával később, Tom ismét elfordította slusszkulcsot, kihajtott a parkolóból, és hazafelé indult. Útközben még megállt, egy csokor virágért, és egy doboz belga pralinéért.
Sóhajtva állította le a motort a ház előtt, és nagyott fújva szállt ki a kocsiból. Elégedetten nyújtóztatta ki hátát, végigropogtatva gerincét. Mosolyogva indult az ajtó felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 01. 10. szerda 11:03
érdekes
#7 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:29
Nem rossz történet.
#6 lobogos 2012. 08. 15. szerda 15:01
nem jo
#5 Rinaldo 2012. 08. 15. szerda 12:49
Ettőll jobbat vártam.
#4 cervelo 2012. 08. 15. szerda 07:19
Érdekes.
#3 joozsi 2012. 08. 15. szerda 04:17
Kár, hogy kimaradt az a másfél óra. Egyetértek V-ir-ával.
#2 v-ir-a 2012. 08. 15. szerda 01:00
háááát, ez nekem nem menne az tuti....és nem a hármasról beszélek, az tiszta ügy ...na de a többi az nem...
de mint történet érdekes volt számomra, annál is inkább, mert eleve nem olvasok s/m ill. bizarr történeteket
#1 Törté-Net 2012. 08. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?