A+ A-

Hangárban - avagy megerőszakoltak a motorosok

FIGYELEM: A TÖRTÉNET ERŐSZAKOS ESEMÉNYT DOLGOZ FEL, ÉRZÉKENY LELKŰEKNEK NEM AJÁNLOM!
Dani vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.
Jó érzés, hogy nem kell alkalmazkodnom, én szabom meg; mikor van ebédidő, vagy egy kis pihenő és mikor a hajtás ideje. Megteszem, ami tőlem telik, nem szoktam félvállról venni azt, amit rám bíznak. Kéthetente tér be a telep tulajdonos, és eddig mindig elégedetten távozott. Egyedüli beosztottként telnek az óráim, egy srác van még rajtam kívül, a Gergő, ő a telepvezető és őr.
Sosem hittem volna, hogy olyasmi történhet velem a munkahelyemen mind azon az emlékezetes Szerdai napon... amikor megismertem a megaláztatást, a szex és a kielégülés egy olyan oldalát, amibe magamtól sosem kóstoltam volna bele...
Fájó emlék maradt bennem, mégis, más lettem azóta.
Azon a fülledt napon egy motoros banda érkezett a telephelyre, négy férfi, menő, ezüstösen villogó motorokkal. Úgy bőgették a járműveiket, hogy majd kiszakadt a dobhártyám. Amerikai feelingje volt az egész látogatásnak, a kinézetüknek, a motorjaiknak, mintha belecsöppentem volna egy filmbe. A telephely megfelelő élettér volt nekik, beleillettek, mint kulcs a zárba.
Amikor kimentem inteni nekik, hogy a western csizmás lábaikat vegyék már le a gázról, még egy darabig versenyeztek egymással a dübörgő hangok - majd vélhetőleg a főnök-, leállította a fém lovát, és sorban a többiek is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 09:55
Jo lettt.
#8 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:59
Egész jó lett.
#7 gaborthefirst 2013. 04. 8. hétfő 14:27
Kedves Aelm nagyon nagy genyó vagy!!! nyes Szeretem ahogy írsz! Mit szeretem Imádom! Azt nem tudom eldönteni melyik szerepet élvezném jobban, áldás és átok szétszakadok bassza meg de nem bírom eldönteni mindakettő meg nem lehetek egyszerre nem tudom. Én bajom.
Egyet már olvastam tőled az is teljesen átjött örülnék ha folytatnád vmi hüje címe volt asszem szex zsarolással ilyesmi. elolvasom a többi írásodat is. Hogy te milyen huncut vagy wink
#6 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 13:56
Kedves Rinaldo!
Látom mint gay történetek alá írkálsz.Lehet hogy mégis csak arra áll fel?
Szerintem igen azért vagy mindegyik alatt megtalálható.
#5 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 13:41
Na mi van?nem tudsz olvasni?
FIGYELEM: A TÖRTÉNET ERŐSZAKOS ESEMÉNYT DOLGOZ FEL, ÉRZÉKENY LELKŰEKNEK NEM AJÁNLOM!
#4 Rinaldo 2012. 08. 9. csütörtök 13:05
Nagyon brutális vad barmok.
#3 v-ir-a 2012. 08. 9. csütörtök 00:49
azért én eljátszottam volna Gergővel smile hadd érezte volna meg ő is...
#2 genius33 2012. 08. 9. csütörtök 00:24
Fura smile de jó
#1 Törté-Net 2012. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?