A+ A-

Egy üzletasszony naplója 15. rész

60. fejezet
Spricc parti
A szülést követően pár hónapig kerültem a szex szinte minden fajtáját - akkoriban egyszerűen nem is kívántam -, csak a férjemet szoptam le naponta egyszer, erről egyszerűen nem tudtam lemondani. Utána viszont őrületes erővel tört rám a vágy. Judit punciját olyan gyakran - naponta kétszer - nyaltam, ujjaztam, hogy kiihassam édes levét, hogy már görcs állt a nyelvembe és az ujjaimba.
Egyik nap az utcán sétálgatva találkoztam egy régi ismerőssel, aki annak idején kurzusokra járt hozzám. Fiatal srácként nagyon élvezte, hogy a farka szemléltető eszköz volt és olyan 35-40 tini lány és férjes vagy elvált nő leszopta. Már nem emlékszem pontosan, de legalább 20-szor én is leszoptam a gyönyörű farkát. Mindketten idősebbek lettünk, de megismertük egymást.
- Van még tanfolyam? - kérdezte. - Szívesen befizetnék egy órára.
- Már bezártam az irodát. - válaszoltam.
- Ó de kár!
- Már abbahagytam a praktizálást.
- Nincs kedved dugni egyet? - kérdezte nem is olyan váratlanul.
Válaszul elmosolyodtam és egy közeli emeletes házra mutattam.
- Gyere!
Hátravonultunk a lépcsőház sötétjébe, leguggoltam és lehúztam a sliccét. Érdeklődve nézett le rám. Elővettem a nadrágjából a farkát, és mint aki hetek óta nem evett, olyan mohón szoptam az egyre keményebben álló faszt. Átlagos méretű - 18 centis - farka volt, nagyon szőrös herezacskóval. Ez az egyik gyengém. 15 perces szopás után a számba spriccelte a gecijét, én pedig a herezacskóját nyaldostam, majd most már lassan, komótosan, élvezettel szoptam a továbbra is keményen álló farkát. Lenyúltam, felhajtottam a miniszoknyámat és egyik kezemmel a pinámat dörzsöltem. Mire másodszorra is a számba spriccelte a gecijét, én is átestem egy orgazmuson. Gecije nagyon finom volt, örömmel nyeltem le. Felálltam, megigazítottam a miniszoknyámat és visszamentünk az utcára beszélgetni még egy kicsit.
- Össze tudnál hozni pár srácot egy spricc partira? - kérdeztem.
- Már nem is baszol? - kérdezett vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2012. 08. 8. szerda 06:14
Ez a kurva semmit sem változott.
#4 tenzin 2012. 08. 6. hétfő 23:31
remek
#3 cervelo 2012. 08. 6. hétfő 13:47
Elmegy.
#2 genius33 2012. 08. 6. hétfő 06:46
Nem rossz smile
#1 Törté-Net 2012. 08. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?