A+ A-

Szex, szombat éjszaka

Szombat reggel volt. A telefon éles csengése rázott fel mély álmomból. Annyira kába voltam, hogy nem tudtam eldönteni, még álmodok, vagy már ébren vagyok.
Meg akartam fordulni, hogy felvegyem a kagylót, de már ez az első mozdulat is nehezemre esett. Minden tagom fájt, úgy éreztem magam, mint akit összetörtek. Még eltelt néhány pillanat, aztán hirtelen magamhoz tértem. Erik! Hát persze. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá micsoda éjszakát! A svéd férfival, akit ugyan csak néhány napja ismertem de az ezalatt úgy megkedveltem, hogy az éjszakát vele töltöttem. A szeretkezés talán még soha nem okozott számomra ennyi és ekkora élvezetet, mint vele. Harmincnégy évesen, tizenkét év házasság után megtörtént velem, hogy egy férfi, szeretkezésben, teljesen ki tudott fárasztani.
A telefon tovább csengett. Erőt vettem fáradtságomon és felvettem a telefont. Anyám volt, aki közölte, hogy lassan már dél van, és gyerekeim tudni akarják, mikor megyek értük. Tudtam, hogy nem ez az igazi ok, amiért telefonál. Arra kíváncsi mi történt az éjszaka. Anyám előtt sosem voltak titkaim, igaz ő sem titkolt el semmit előlem
Megígértem anyámnak, hogy igyekezni fogok, és majd elmesélem az estémet, de a telefont letéve lehunytam a szemem, és felidéződtek bennem az elmúlt éjszaka eseményei.
Hétfő reggel az igazgatói tárgyalóban mutattak be minket egymásnak, egy kezdődő üzleti tárgyalás keretében. Két honfitársával érkezett technológiai berendezések eladása céljából. Az igazgató engem bízott meg azzal, hogy elkísérjem a svédeket a munkahelyekre és mutassak meg mindent, amire kíváncsiak. Erik anyja révén félig magyar származású volt, jól beszélt magyarul, így könnyű volt a beszélgetés. Öt teljes napot töltöttünk egymás társaságában, autóban, építkezésen, ebédeken és megbeszéléseken. Eközben arra is jutott idő, hogy magunkról, munkánkról, családunkról és más, magánjellegű témákról is beszélhessünk a hivatalos ügyek mellett.
Ritkán történt meg velem, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire megkedveljek valakit, mint ahogy ez most Erik esetében történt. A svéd férfi nagyon jóképű, művelt és szellemes társalgó volt. Nem volt nehéz észrevennem, hogy én is nagyon megtetszettem neki. Mégis meglepetésként érte, amikor pénteken a hivatalos megbeszélések után, vacsorázni hívott. Először egy kicsit kérettem magam, de végül is elfogadtam a meghívást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:05
Az ijen feleségnek feleségéknek az egyikoldalát sóznám a másikat paprikáznám a seggét meg borsoznám.
#7 tenzin 2012. 08. 4. szombat 00:55
nem szeretnem megbantani a szerzot azzal, hogy azt mondom remek, de az egesz olyan sujtalan.
#6 gyuri0926 2012. 08. 3. péntek 14:44
Jó hogy van Rinaldo , így mindig megírja mirôl szól a történet , lassan csak ôt fogom plvasni
#5 cervelo 2012. 08. 3. péntek 09:05
Szódával elmegy.
#4 genius33 2012. 08. 3. péntek 07:55
Hmmm smile Frankó!
#3 Rinaldo 2012. 08. 3. péntek 07:41
Nem tervezet szeretkezés böl,jó nagy baszás lett,punciba minden helyzetben,végül az utolsó szüzességét is el veszitve jól seggbe lett dugva.
#2 lobogos 2012. 08. 3. péntek 06:50
joo, volt itt minden
#1 Törté-Net 2012. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?