Két férfi kikötöz...

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.76 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2012. augusztus 1.
Hossz: 11 447 karakter
Elolvasva: 1 657 alkalommal
Még csak kora délután van, de mára végeztél minden elfoglaltságoddal. Belépsz az üres lakásba, leteszed a táskát az előszobába, és résnyire nyitvahagyod az ajtót, hogy egy kis hűs szellő juthasson a meleg lakásba. A pár perc alatt, míg elpakolsz elhatározod, hogy letusolsz, és egy könnyű nyári ruhát magadrahúzva elnyúlsz az ágyon, és hagyod, hogy az ablakon beeső meleg fény símogassa a testedet.

Így is teszel. A kellemesen hűs zuhany alatt felfrissülsz, és jóleső érzéssel veszel magadra egy lenge, egyberészes vékony ruhát. Élvezed, hogy végre csend van, a külvilág zajait az a falakon kívül tudhatod, és kényelmesen elnyúlsz az ágyon.

Az ablakon beszűrődő napsütés finom melege hamar megteszi a hatását. Kellemesen elbódulsz, és a kezed akaratlanul is végigsimítja a testedet a nyakadtól, egészen a combjaidig. Nagyon kellemes érzés. Habozás nélkül kibújsz könnyű nyári ruhádból, és a földre hajítod. Meztelenül dőlsz vissza az ágyra, és simítod végig magad mégegyszer. Félig felülsz, és széttárt combjaid közé nézel. Puncidon már most látod a nedveid csillogását. Két ujjaddal odanyúlsz, és két-három finom mozdulattal végigsimítod a vágatot. Ismerős, kellemes érzés költözik a puncidba. Hanyattdőlsz az ágyon, comjaidat finoman szétteszed, és jobb kezed mutatóujjával lassan tovább símogatod a kisajkaidat föl, és le.

Már megjelennének előtted a szokásos fantáziaképek, amikre önkielégítés közben gondolni szoktál, de valaki megfogja a csuklódat, és két kéz a bokáidra kulcsolódik. Nagyon megrémülsz!

Kinyitod a szemed, és két idegen férfit pillantassz meg! Ösztönösen összecsukod a combjaidat, és magad elé húzod a kezeidet, de a közelebb álló férfi nem enged. Határozottan fogja a csuklódat, és a melleidet nem tudod eltakarni. A lábaid is fel vannak húzva, és ahogy összezártad a combjaid, a puncid szabadon látható maradt alulról, a távolabbi férfi számára. Kétségbeesésedben próbálsz olyan helyzetbe kerülni, hogy puncid bejárata ne legyen kiszolgáltatva az idegennek, de hiába.

Másodpercek múlva arra eszmélsz, hogy a két férfi nem bánt. Azt vártad volna, hogy bántani fognak, de nem ez történt. A közelebbi férfi a füledhez hajol, és azt mondja:

– Ne félj, nem bántunk.

– Sőt – folytatja a másik, nagyon is élvezni fogod, amit teszünk veled!

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.76 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 26. 18:09
#9
Így is jó.
1
a
A57L
2013. december 8. 08:38
#7
Elmegy.
1
p
papi
2013. április 22. 05:43
#6
Fúrcsa hozzá állás, nyitott ajtóval becsalogatni, aztán meg játszani a szendét.
1
R
Rinaldo
2012. augusztus 2. 06:57
#5
Kellet neki nyitva hagyni az ajtót.Ki kötözték és jól meg dugták.
1
Pavlov
2012. augusztus 1. 22:25
#2
A legelemibb helyesírási szabályokat sem tartottad be!
1
T
Törté-Net
2012. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1