A+ A-

Éjszakai szórakozóhely 1-2. rész

1. rész
Üzletvezetőként dolgozom egy nem nagy, de annál hangulatosabb éjszakai szórakozóhelyen, a Balaton mellett. Négy évvel ezelőtt nyitott a hely, és a nyitás körüli temérdek intézni valók között, voltak kellemes feladatok is. Többek között a személyzet kiválasztása. Biztonsági emberek a régebbi munkakapcsolatok hozadékaként megvoltak, mint ahogy Beát, egy tapasztalt pultos lányt is a régi kollégák közül csábítottam át dolgozni erre az új helyre. Ő lett a pultos lányok vezetője. Benne volt az éjszakai életben, dörzsölt és emellett csinos kis cicus volt. Dolgoztunk és mulattunk is együtt régebben többször. Egy-két jól sikerült buli után előfordult, hogy összefeküdtünk, de egyikünk se vette ezeket az együttléteket komolyan. Amolyan baráti szex volt inkább, bár a mostani pasija lehet, hogy másképpen vélekedne ezekről az alkalmi kefélésekről. Inkább nem akarom tudni, mert Lali - Bea aktuális fiúja - a Honvédség valamelyik elit egységénél bohóckodik.
A szórakozóhely kb. 50 km-re volt a várostól, ahol ez a törzsgárda és én is laktam. A személyzet többi tagját a környékbeli fiatalokból toboroztuk Beával. Jöttek szép számmal a lányok és fiúk, kellett szelektálni, de végül meglett a garnitúra: 2 fiú és 8 lány. A lányok mindannyian fiatalok és főleg csinosak voltak. Az mégsem mindegy, hogy kit állítasz a pult mögé, mert meglátszik az italfogyasztáson. Egy vonzó pofika meg tudja dobni a forgalmat. A pohárszedő fiúk Bea ízlésének megfelelően nyerték el a munkát, de velük nem foglalkoznék, azt Beácska úgy is megtette később. A lányokat szép csokorba sikerült összeválogatni. Egy profi sminkes és fotós, kis munkájával pár férfimagazinba simán beférnének. Volt először is Évike a dinnye nagyságú melleivel. Ő kicsit vastagabb alkatú a többieknél, de arányosan volt telt, és a keblei maximálisan felpontozták az összhatást. Hosszú sötét haja passzolt az egzotikus vágású szemeihez és a húsos, szopós szájához. Amikor beszéltem vele, nagyon nehezen tudtam a szemébe nézni, mert a mellei úgy vonzották a tekintetemet, mint a mágnes. Tudta is mivel éri el a legnagyobb hatást a férfiaknál, és szinte mindig olyan felsőben jött, ami kihangsúlyozta hatalmas cickóit. Őt mindenképpen felvettem volna, mert ha nem dolgozna semmit se, hanem csak a bulikon beállna középre és ugrálna le-fel ringó kebleivel, már akkor is hatalmas hasznot hozna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:53
Nagyon jó.
#6 v-ir-a 2012. 08. 1. szerda 22:04
nekem szerencsém volt,mert ilyen bunkótól megvédett a sors....nem szeretem az ilyen történeteket, ha szexről is szól a dolog, akkor sem kell bunkónak lenni
#5 tenzin 2012. 07. 31. kedd 22:30
nem tetszett
#4 cervelo 2012. 07. 31. kedd 17:51
Jó!
#3 Rinaldo 2012. 07. 31. kedd 12:48
Nagy kujon a pasi már el ső nap megdugta a nagy mellű Évikét,másnap meg jól kinyalta,megszopatta a szopásban szűz Szilvikét és jól meg baszta.
#2 sikamika 2012. 07. 31. kedd 02:30
huu ez nagyon joo!!remélem várhato folytatás?!tetszett ahogy rávette a csajt a szopásra smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?