A+ A-

Kényeztetés

Nem tudom pontosan hol vagyunk, még nem láttam ezt a helyet. De együtt vagyunk. Este van, már mindketten nagyon fáradtak vagyunk.
Te leülsz a fotelba és becsukod a szemed, hogy egy kicsit pihentesd. Én elmegyek fürödni és megmosom a hajamat is. Pizsinek nem veszek fel egyebet, mint a szokásos bugyi-melltartó kombinációt, hiszen meleg van. Amikor kijövök a zuhanyzóból te még mindig ott ülsz, de a szemed már nyitva van. Engem nézel.
Én is téged nézlek és hirtelen rám tör a vágy, hogy mennyire szeretnék veled csókolózni. Oda megyek hozzád és beleülök az öledbe lovagló ülésbe. Fárasztó és nehéz nap volt ez mindkettőnknek és én szeretnélek egy kicsit cirógatni, kényeztetni téged. Ezért arra gondolok, hogy talán lehetne több is néhány csóknál, úgyhogy először nem is a szádra, hanem a nyakadra adom a finom, apró puszikat. Miközben a bal oldalon csókollak, a nyakad jobb oldalát lágyan megsimogatom. Tudom és érzem is, hogy ez mennyire jól esik neked. Egy darabig még hagyod, hogy ezt csináljam veled, de aztán már te sem bírod tétlenül. Egyre erősebben szorítasz magadhoz. Én végre óvatosan áttérek a szádra és a lehető leglassabb csókot adom rá, miközben mindkét kezemmel finoman tartom a fejed. Nagyon felizgat az, hogy szinte alig ér össze a szánk. Minél jobban húzzuk a dolgot, annál jobban akarlak. Imádom ízlelgetni az alsó ajkadat. Abból soha nem elég. Most egy pillanatra befejezem a csókot és kicsit hátrébb húzódok. De neked még nem volt elég. Utánam hajolsz és a szemeiddel szinte könyörögsz a fojtatásért. Megadom magam, hiszen én is legalább annyira szeretném mint te. A csókok egyre hevesebbek és mélyebbek lesznek.
Kezeid elkalandoznak a melltartóm kapcsáig és egy ügyes mozdulattal már ki is szabadítottál belőle. Én sem vagyok tétlen, az én kezeim is elkalandoztak a pólód alá és már rég a hasadat simogatom. Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy már ne csak a nyakad, a szád vagy a füled csókolgassam, hanem a hasadat is. Nem bírom tovább, muszáj levennem a pólódat. Istenem, de gyönyörű az, amit most látok! A látványra előtör belőlem egy őszinte, gyönyörrel teljes sóhaj. Erre te egy pillanatra elmosolyodsz, de már folytatod is a kalandozást a testemen. Már nincs rajtam semmi csak a bugyi. Kezed most rátalál a belső combomra, azt simogatod. Ez annyira jó, hogy el sem tudom mondani. De nem akarom, hogy ma neked kelljen dolgozni az öröm érdekében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cervelo 2012. 07. 25. szerda 08:04
Gyenge.
#3 genius33 2012. 07. 25. szerda 06:13
Elég gyenge :(
#2 Rinaldo 2012. 07. 25. szerda 06:00
Lehetne jobb is.
#1 Törté-Net 2012. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?