A+ A-

Ügyfélszolgálat

Gemma nem akarta elhinni, hogy Sam ilyen pofátlan lehet. Elvégre most már ő, Gemma az igazgató. Jó, rendben van, hogy Sam a szálloda tulajdonosa, és ezért ő engedelmességgel tartozik neki, de azért mégis.
Nem volt ő valami kis jöttment a ranglétra alján, hogy csak így kitoljanak vele. Miért őt alázza meg így Sam?
Ráripakodott Samre, azt kérdezte tőle, nem talált senki mást, aki kevésbé elfoglalt és nem olyan fontos ember, hogy azt küldte volna őhelyette?
Sam erre begurult és emlékeztette őt, miszerint a vendégek kiszolgálása továbbra is a munkájához tartozik, függetlenül attól, milyen magas pozíciót tölt már be.
Az sem számított, hogy Gemma úgy gondolta, közöttük valamivel több van már, mint egyszerű munkakapcsolat. Sam már kétszer is meghívta vacsorázni, és munkáról egyszer sem beszéltek. Csak személyes témák kerültek szóba, flörtöltek és kissé becsíptek. Mindkét alkalommal csalódnia kellett, mikor az este az ő ajtajánál ért véget, mert Sam kétségkívül szexis férfi volt. Gemma már jó ideje nem feküdt le senkivel, mégis nagyon megértően viselkedett, megpróbálta elfogadni a helyzetet, hogy ha valami tényleg történne kettejük között, az igencsak komplikálttá tenné az életet.
Most aztán végképp elszúrta a sanszát arra, hogy őt valaha is meztelenül lássa. Volt épp elég alkalmazottjuk a szállóban, akiket külön azért vettek fel, hogy a vendégek sirámaival foglalkozzanak, Samnak tehát nem kellett volna épp Gemmát küldeni smúzolni. A nő tudta, hogy a Toshikoe Enterprises egy nagyvállalat és fontos ügyfél, de kit érdekel? Mért nem küldhettek egy bocsánatkérő levelet meg egy ajándékkosarat, mint azt bárki más tette volna?
Gemma a homlokát ráncolta, miközben túl gyorsan vett be egy kanyart. Sportkocsija kellően gyors volt ahhoz, hogy dühét levezesse, de ha most még ezt a rohadt járgányt is összetörné, az csak súlyosbítana a helyzeten.
Le kellett csillapodnia.
Az irodát könnyű volt megtalálni, és mikor Gemma belépett, egy jól öltözött titkár fogadta, itallal kínálta. Gemma nem fogadta el, minél előbb túl akart esni ezen az egészen, a titkár pedig a Toshikoe Enterprises főnökének irodájába kísérte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomi19 2015. 01. 15. csütörtök 09:58
Nagyon jó,kár hogy nem lesz folytatása 10 pont.
#7 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 07:54
Jó.
#6 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:47
Nagyon jó írás.
#5 Shavo 2012. 07. 26. csütörtök 06:50
Folytatás nem lesz.
#4 Rinaldo 2012. 07. 24. kedd 13:13
Kár volt háborogni jól elverték a seggét és jól megdugták.
#3 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:25
Folytatás?
#2 genius33 2012. 07. 24. kedd 07:12
Hol a vége? smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?