A+ A-

A tükör

Megint abban a kastélyban voltunk, mint ezelőtt egy másik álmomban. Egy másik szobában voltunk, a helyszín: óriási ágy, vagy három személyes és az ágy fal felőli részénél egy óriási tükör, amin keresztül mindent lehetett látni, ami a szobában történik.
Álmomban egyedül voltam a szobában, meztelenül, és simogattam magam. A tükörrel szemben feküdtem, hogy mindent jól lássak: a fenekemet, a lábaimat, a melleimet és a csiklómat is. Nagyon izgató volt, hogy mindent láttam, amit magammal műveltem. Simogattam magam, néztem magam, láttam, hogy a puncim színe hogyan változik meg, majd becsuktam a szemem és fantáziáltam egy kicsit, meg mielőtt az első orgazmus el nem ért? Mikor jött az érzés kinyitottam a szemem, és a tükörben megláttalak. Anyaszült meztelen voltál és nézted, hogy mit csinálok magammal. Felállt a fütyid, csillogott a tested izgató voltál, és volt még rajtad valami: egy kis álarc, ami csak a szemedet takarta el, olyan, mint amilyen Zorrónak is van. Nagyon begerjedtem a látványodtól, s az or gazmus, amit magamnak okoztam, olyan gyors volt és mély, mindent elsöprő, hogy a testem alig bírta el.
Láttam, hogy tetszett a látvány és ezért folytattam az izgatásomat. Megint becsuktam a szemem, az ujjammal lassan köröztem - kis apró nyomásokat beiktatva - a csiklómat. Egyszer csak éreztem, mikor megint megindult az érzés az orgazmus felé, hogy már ott is vagy a puncimnál, arrébb lökted a fejeddel a kezemet, és átvetted a munkáját. Félelmetesen jól csináltad: köröztél, szívtad, nyomtad, és még ki tudja miket nem műveltél vele? Annyira nedves voltam, mint még soha. Az orgazmus mélyebb volt az előzőnél, hosszabb, elnyújtottabb. A végtelenségbe röpített, s nem akart visszaengedni de mégis. Az orgazmusom végén a nyelveddel a puncimba nyúltál és a nedvemmel benedvesítetted a nyelvedet, majd hirtelen felkúsztál az arcomhoz, és az ajkamra kented a nyelved tartalmát. Én leszopogattam és lenyalogattam szép lassú nyelvmozdulatokkal a számat, nagyon ízlett, amit hoztál. Végignézted, s mikor végeztem, a nyelvedet adtad oda, először csak a szánkon kívül érintkezett a két nyelv, majd egyé vált a szánkban. A nyel ved mindenütt járt a számban, s én ugyanígy tettem. Az ajkadat harapdáltam, szívogattam, megfogtam a nyelvedet a fogammal, amit nagyon élveztél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 30. szombat 09:15
Úgy látszik, ennél jobbat képtelen vagy írni. Valami más hobbit kellene választanod.
#4 cscsu50 2016. 09. 10. szombat 10:51
gyengécske
#3 kalimpa 2015. 10. 25. vasárnap 09:19
A fütyi-punci szóismétlések nélkül évezhető lenne. 3p
#2 genius33 2012. 08. 8. szerda 12:27
...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?