A+ A-

Az idegen

Nem régen történt meg velem a következő eset.
Szeretek chat-elni. Egy ideje már chat-elgettünk egy pasival. Általában a szex körül forgott a téma. Pár nap után felvetette, hogy találkozhatnánk egyszer. Persze, mondtam. De nem gondoltam, hogy miután telefonszámot cseréltünk, már másnap jött egy sms., hogy este keresztülmegy a lakóhelyemen, és most igy hirtelen nagyon alkalmas lenne a randi. Válaszoltam, hogy rendben, találkozzunk az egyik mellékutcában, a lakásomtól nem messze. Ugyan 4o éves vagyok, és független, de Ő viszont szintén 4o-45 körüli, de nem független. Gondoltam beszélgetünk kicsit, meglátjuk a másikat, aztán majd eldöl, hogy találkozunk-e ismét.
Mentem a megbeszélt időben, a megbeszélt helyre. Ott ült a kocsijába. Beültem mellé. Kis beszélgetés után kiderült, hogy egyikőnk sem csalódott, és szimpatikusak vagyunk egymásnak kölcsönösen. Ekkor a pasi megjegyezte, hogy szerinte nem kellene a következő randiig várni a közelebbi ismerkedéssel sem.Hát ez meglepett kicsit, de gondoltam: miért is ne, hisz nem vagyunk már gyerekek.
Elinditotta az autót, elindultunk... ki a lakott területről. Eddig még egymáshoz sem értünk. Ahogy eltüntek a fények, kinn voltunk már az országúton, kicsit még az járt a fejemben, hogy nem vagyok normális, 1o perce ismerem igazán ezt a pasit. Mintha megérezte volna, hogy rosszra gondolok, vezetés közben a jobb kezét a térdemre tette, de közben az utat figyelte. Elkezdte igy fél kézzel simogatni a combom egyre feljebb, aztán a combom belsejét, ekkor kicsit lejjebb csúsztam az ülésen, hogy szabad utat adjak a kezének. Ekkor láttam elmosolyodik kicsit, de csak az utat figyelte. Egyre jobban esett ez a szótlan simogatás, igy mikor már a combom belsejénél a tangám szélét simogatta végig, lazán széjjelebb tettem a lábom és átengedtem magam ennek a jó érzésnek. Szoknyám már igencsak fel volt tolva, és a bugyim félretolva benyúlt a már akkor igencsak nedvesedő puncimhoz. Elkezdett simogatni, de csak csúszkáltak már az ujjai annyira nedves voltam. Ekkor értünk egy kis erdő melletti elhagyott uthoz.. lekanyarodott, leállitotta a kocsit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:38
Elég nagy kurva,hogy már az első randin meg baszatta magát.
#5 genius33 2012. 07. 23. hétfő 06:52
Nemrossz.
#4 tiborg 2012. 07. 23. hétfő 02:44
Kozepes, de elvezheto....
#3 cervelo 2012. 07. 22. vasárnap 07:59
Gyenge történet.
#2 Rinaldo 2012. 07. 20. péntek 07:07
Elég nagy kurva,hogy már az első randin meg baszatta magát.
#1 Törté-Net 2012. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?